BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hunnebergsvägen 16

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 1750
  • 339
  • 2603
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa högt upp i huset med underbar balkong i södervänt läge med sol under större delen av dagen. Genomgående fräsch med en härlig känsla för finess i hela lägenheten. Välplanerad hall med säkerhetsdörr samt plats för avhänging. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch, golvvärme och smart planerad förvaring. Dessutom finns möjlighet till tvättmaskin.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Härifrån tar du dig ut från lägenheten till balkong med svårslagen kvällssol. Köket renoverades för några år sedan och är genomgående fräscht med vitt kakel, vita skåpsluckor samt mörk bänkskiva. 
Utrustat med allt du behöver: Diskmaskin, kyl&frys samt spishäll med ugn och fläkt. Dessutom har du generöst med förvaring och bra arbetsytor.

Lägenheten har förvånansvärt bra med förvaring tack vare platsbyggda garderober i originalutformning samt en tillbyggd walk-in-closet gör förvaringsmöjligheterna till något extra ordinärt.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Hunneberget är en mycket trevlig förening med 30 lägenheter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter och gemensam lokal för fester eller andra sammankomster.

- Högt upp i huset
- Låg avgift
- Svårslagen balkong med sol nästan hela dagen
- Stabil förening som äger marken
- 1 minut till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.