BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fagersjö - Farsta

Skrakgränd 11 6tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 4202
  • 178
  • 2081
Värdera din bostad

Beskrivning

Letar du efter en modern och renoverad lägenhet? Gillar du milsvid utsikt mot grönskande skog och sjö? Är en stabil välskött förening viktigt för dig?  Bussar runt hörnet som tar dig till Högdalen eller Farsta på under 10 minuter, skulle det uppskattas? Välkommen, ditt letande är över - nu ska Fagersjös kanske bästa 3a säljas. 

Ett modernt fint kök från 2017 - verkligen ett kök i harmoni! En lägenhet med generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Utsikten suverän över skog och sjö - välkommen upp till harmoniska omgivningar. 

- renoverad 2017
- modernt och snyggt
- fantastik utsikt
- förening med god ekonomi

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet har generösa fönster mot den mycket vackra sjön Magelungen och kilometervis med skog som skapar ett lugn. Solen passerar vardagsrummet från morgon till sen eftermiddag. Ekparkett på golvet. 

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar. Dusch, handfat och tvättmöjligheter. Separat wc, praktiskt och perfekt när familjens morgonbestyr ska göras.  

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge - ett kök för den kräsne! Perfekt plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök där funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys, ugn, diskmaskin, spishäll, samt en spisfläkt. Utgång till balkongen med plats att njuta av utsikten och vackra solnedgångar. 

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkta och rofyllda sovrum utan insyn. I båda rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Ekparkett på golvet.

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Finns även en generös klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.