BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Herr Stens väg 8 1tr

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 4768
  • 105
  • 3156
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna utmärkta lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En lägenhet som behöver en hjälpande hand med att återställa sin forna glans. Visst renoveringsbehov finns - om man önskar. Läget suveränt med närhet till Älvsjö pendeltåg, bussar, skog, barnomsorg, skolor och service. 

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

- närhet suveräna kommunikationer
- förening med god ekonomi
- Älvsjöskogen några minuter bort
- några minuter till Älvsjö centrum
- välskött förening

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Ekparkett på golvet, tapetserad väggar. 

KÖK
Ett kök med bra arbetsytor och förvaring, fönster ut mot grönskande villaträdgård. Perfekt för mästerkocken men kanske finns synpunkter om en uppdatering av köket för att man verkligen ska kunna ta ut sina kulinarisk förmågor. 

SOVRUM 1 & 2
Två rogivande och generösa sovrum utan insyn. I båda rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Inbyggd garderob i det ena och plats finns för extra förvaring om man vill. 

BADRUM
Badrum med dusch, handfat, wc. Plats finns för tvättmaskin. 

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i inbyggda garderober. Säkerhetsdörr. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.