BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hässelby

Liljeörnsgränd 9

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • 2.450.000 kr / ACCEPTERAT PRIS
  • 5050
  • 459
  • 2766
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart varmt och trevligt hem med stor balkong i soligt söderläge, med sol hela dagen. Vardagsrummet och köket i öppen planlösning ger med dess yta och stora fönster en härligt känsla av ljus och rymd. En social bostad för det stora sällskapet. Kvalitetskök från Vedum i ek, helkaklat badrum med tvättmaskin samt generöst sovrum. Samtliga väggar och tak är nymålade och på golvet finns genomgående kvalitetsparkett i ek från Kährs. Möjlig 3:a. Se alternativ planlösning.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen nås en stor klädkammare. Klädkammaren är så pass stor att det utan problem kan nyttjas som kontor.

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och eluppvärmt klinkergolv. Duschhörna med glasdörrar, tvättställ samt spegelskåp från Vedum. Installerad tvättmaskin.

Mycket snyggt och fräscht kök från Vedum med ljusa ekluckor, stänkskydd i vitt kakel samt arbetsbänk i svart laminat. Välutrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggd micro, kyl/frys, alla från Electrolux i rostfritt utförande. Keramikhällen också från Electrolux. Intill köket finns en generös matplats för 6-8 personer.

Rymligt sovrum med vitmålade väggar och vackert ekparkettgolv. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, garderober och arbetsplats. Stort trevligt fönster mot föreningens lugna gård i soligt söderläge.

Stort generöst vardagsrum. Vardagsrummet och köket i öppen planlösning ger med dess yta och stora fönster en härligt känsla av ljus och rymd. En social bostad för det stora sällskapet. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora trevlig balkong. Balkongen som är mer än 8 kvm är belägen i soligt söderläge med sol hela dagen.

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4-5kvm.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 - 2 sovrum. Våningsplan 2 av 4, hiss finns. Lägenhetsnummer 822. Föreningen BRF Salongen.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk. Eldstad: Nej.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Tele2 / Fiber.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.450.000 kr / ACCEPTERAT PRIS. Månadsavgift 3 871 kr (Värme, V/A, kabel-TV (basutbud) ingår).

Driftskostnad

Totalt 325 kr/mån (3 900 kr/år) varav El 150 kr/mån, Försäkring 175 kr/mån. Antal personer: 1.

Överlåtelseavgift

1 208 kr

Pantsättningsavgift

483 kr.

Byggnadsår
2008

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Salongen består av 4 hus, totalt 105 lägenheter. Fastigheternas totala bostadsyta är 7573 m² stående på 9035 m² tomtmark.

Utförda renoveringar
2021 Upprustning av gården
2021 Markarbeten kring portar och uteplatser
2021 Nytt låssystem till garaget
2020 Stamspolning
2022 Installation av solceller

Kommande renoveringar
Inget planerat i dagsläget (2022-05-12)

Tv och bredband
Avtal finns med Tele2 (digitala baspaketet ingår i medlemsavgiften).
Bredband och TV levereras av Tele2 och IP-only (ingår ej i medlemsavgiften).

Gemensamhetsutrymmen
På gården finns förutom lekplats fyra småhus innehållande cykelförråd, soprum (med källsortering av hushållssoppor, tidningar, kartong, glas, metall, elektronik och småbatterier) och en tvättstuga. I anslutning till den sistnämnda finns också föreningens styrelselokal.

Parkering
I föreningens hus finns ett garage med 52 platser samt 27 p-platser utomhus.

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1208 kr. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift
483 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Kontaktinformation
https://brf-salongen.com/

Områdesbeskrivning

Vällingby är en av Sveriges första ABC-områden (arbete, bostad, centrum) som väckte stor uppmärkasmhet när det byggdes på 50-talet. På senare tid har Vällingby centrum moderniserats och idag är det ett prisbelönt shoppingcentrum med all tänkbar service och med goda buss- och tunnelbanekommunikationer som gör det snabbt och enkelt att ta sig till Stockholm med omnejd.

Det är aldrig långt till grönområden och flera olika bad oavsett vart i Vällingby man bor. T ex Grimsta naturreservat med vackra promenadstråk och Kanaanbadet och Maltesholmsbadet, båda på promenadavstånd från Vällingby.