BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Juvelerarvägen 23

  • 10 rum och kök
  • 156 kvm
  • Såld
  • 6649
  • 563
  • 12509
Värdera din bostad

Beskrivning

Stort och välskött hus med många sovrum och en uthyrningsdel som kan generera goda intäkter! 

Välkommen till ett hus med alla rätt! Supertrevligt och välplanerat hus om 3 plan och en totalarea om 234 kvm. Genomgående mycket gott och påkostat skick där allt renoverats och tillbyggts under senaste åren. Stor och fin tomt (FRIKÖPT) i bästa solläge, här finns rejäla ytor för lek och avkoppling. Lägg därtill att man har en stor lägenhet för uthyrning på nedre planet samt att man har ett praktisk och användbar friggebod på tomten, perfekt som gästhus etc. Ett lugnt och perfekt läge i Älvsjös villaidyll där man har nära till allt!

Föranmälan krävs - Välkommen på visning!

 

Entréplan
Väldisponerat våningsplan med stora sociala ytor. Det trevliga köket med bra arbetsytor leder vidare in mot det stora vardagsrummet. Här finns plats för stora sällskap och olika varianter av möblering. Trevliga detaljer är det fina ljusinsläppet och en öppen spis (med insatskassett) som höjer mysfaktorn rejält. Vardagsrummet ansluter sedan mot uteplats med altan (med infälld bubbelpool) och trappa ned till den fina tomten på framsidan. Vidare in på entréplanet så finns 2 bra sovrum, fin hall med bra förvaringsutrymmen samt ett charmigt badrum med badkar.

Övre plan
En trappa upp så möts man av ett riktigt stort och ljus vardagsrum, kan enkelt delas av för ytterligare ett sovrum och ändå behålla ett fullgott vardagsrum.  Det stora master-bedroom är härligt och rymligt och har en mycket bra walk-in-closet intill, även här kan man enkelt dela upp detta till 2 separata sovrum (se alternativ planlösning). Ytterligare ett till bra sovrum finns på detta planet med fönster åt lugn och sval baksida. Man har alltså idag 2 sovrum men möjlighet till hela 4 st. Såklart finns även ett modernt och snyggt badrum med dusch, WC, handfat, tvättställ och tvättmaskin.

Nedre plan
Mycket bra källarvåning där man har en stor och välplanerad uthyrningsdel, ca 48 kvm. Helt klar och redo för uthyrning. Till denna lägenhet finns stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt dusch och WC. Varje våningsplan har således eget badrum, vilket är både trevligt och ovanligt. Utanför själva uthyrningsdelen finns ytterligare ett bra sovrum och en nedre hall med bra förvaring, att tillgå på detta våningsplanet.