BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge - Nacka

Skarpövägen 35, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 4078
  • 65
  • 422
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverad 2,5:a med inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna mycket fina och välplanerade 2:a som på ett mycket enkelt sätt kan göras om till en 3:a. En superfin och renoverad lägenhet. Här är det bara att flytta in!

Köket är ljust och modernt med alla faciliteter som behövs såsom häll, inbyggd diskmaskin, ugn, kyl/frys samt plats för större matbord. Vardagsrummet är stort, luftigt och här når du den inglasade balkong som ligger i perfekt läge där du kan avnjuta morgonkaffet i solen. Ett stort och mysigt sovrum med garderobsvägg längs ena kortsidan. Detta rum kan på ett mycket enkelt sätt delas till 2 sovrum.

Ett trevligt badrum med tvättmaskin, spegelskåp, badkar med dusch samt WC. I lägenheten finns ett extra rum som går att nyttja som tex kontor, barnrum, walk in closet m.m. 

På Skarpövägen 35 bor man i ett perfekt och avskilt läge med såväl närhet till grönska som till Centrum. Med en kort promenad når du Orminge C med ett stort utbud av diverse butiker samt kommunikationer. Några steg från bostaden ligger busshållplatsen korset som tar dig till Slussen på ca 20 min. Även närhet till Myrsjöskolan, badplatser, Yasuragi samt med härlig grillplats på föreningens innergård nedanför bostaden. 

- Renoverad
- Morgonsol på balkong
- Hörnlägenhet
- Inglasad balkong
- Insynsskyddad
- Bra läge 
- Välskött förening

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Varmt välkomna på visning!