BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö- Långbro Park

Bergtallsvägen 11

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 4689
  • 32
  • 3839
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad och fin 3:a om 87 kvm i vackra Långbro Park. Härlig balkong i fint solläge, här kan man njuta av solens strålar under eftermiddag/kväll. Lägenheten är i gott skick och alldeles nyligen har hela lägenheten målats om. Öppen och bra känsla med en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. 2 bra sovrum i vardera ände av lägenheten, ena sovrummet har även ingång till stor klädkammare. Mycket bra förvaringsmöjligheter genomgående. Helkaklat och fräscht badrum med dusch (plats finns för badkar), WC, handfat och tvättmaskin & torktumlare med bänk ovan och väggfasta skåp över.

Belägen i stabil och bra bostadsrättsförening med låg belåning och i den låga månadsavgiften inkluderas värme, vatten, bredband och tv. Föreningen äger också marken.

Här bor du med en modern och komfortabelt standard i ett av Långbro parks absolut bästa lägen, i en av Stockholms vackraste parkmiljöer. Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana (Fruängen) och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud  med diverse matbutiker och restauranger samt övrig annan service.

Detta är en lägenhet och ett område att verkligen trivas i!

Varmt välkommen på visning!