BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla Sjö

Sickla Sjöväg 1, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 8782
  • 86
  • 5132
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Sickla Sjö intill Sickla Strand, finns nu en unik möjlighet att förvärva ett boende med stor solig balkong i syd och syd/väst läge med utsikt mot Sicklasjön. Området är ovanligt naturskönt, lugnt och grönskande, med Nackareservatet och Hammarbybacken tvärs över vattnet. Runt om huset finns föreningens fina trädgård med gräsmattor, blommor, smultron och bärbuskar.

När du kommer in möts du av en lägenhet i genomgående mycket fint och modernt skick, med högt i tak och en öppen planlösning, som tillsammans med det vackra naturläget skapar en luftig och exklusiv känsla. Lägenhetens läge ger fina ljusinsläpp från såväl söder, väster och norr. Här hittar du rymliga och välplanerade rum med tidlösa färger och material, ett stort sällskapskök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet, två toppfräscha och rymliga badrum med både dusch och badkar. Lägenheten har 3 rymliga sovrum. Balkongen vetter i söderut mot innergården och Sicklasjön varifrån man har en rogivande utsikt som du kan njuta av. Husets ligger på en lugn lokal återvändsgata med träd och grönska runtomkring.


Föreningen är en mycket stabil och välskött förening, med väldigt god ekonomi och låga avgifter i relation till andra moderna fastigheter i området. Belåningen/kvm är 3953 kr. (Uppgift från årsredovisning 2020).

 

Här bor du i ett omåttligt attraktivt och barnvänligt område, med direkt närhet till badbryggor, sandstrand, tennis- och boulebanor och populära motionsstråk. På 5-10 minuters promenadavstånd hittar du också Sickla Köpkvarter med sina många butiker och restauranger, samt Dieselverkstaden med bibliotek, bio och kulturella aktiviteter. Det finns flera uppskattade förskolor och skolor i närområdet och goda bussförbindelser i alla riktningar, däribland buss 401 och 403 samt Saltsjöbanan och tvärbanan. Det tar cirka 5 min med bil in till stan och ca 10 min med buss, tåg eller cykel.

 

Missa inte det här tillfället, den här lägenheten måste upplevas på plats!

- Stor balkong i söderläge med sjöutsikt
- Grönskande med Nackareservatet och Hammarbybacken tvärs över vattnet
- Toppfint badrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrum
- Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, källarförråd, cykelrum och barnvagnsförråd
- Populär och välskött förening med god ekonomi
- Garage i föreningen
- Elbilsplatser installerades under 2020, 4 st stolpar och 8 platser för elbilar. Styrelsen undersöker att installera ytterligare platser för el-laddning
- Mycket goda kommunikationer med 10 min till stan via bussar, Saltsjöbanan eller tvärbanan som alla finns i närområdet