BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Skovelvägen 21

  • 7 rum och kök
  • 140 kvm
  • Såld
  • 7171
  • 1136
  • 8056
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett hus med alla rätt! Supertrevligt och välplanerat hus om 3 plan och en totalarea om 195 kvm. Genomgående mycket gott skick där allt renoverats och tillbyggts under senaste 20 åren.Stor och fin tomt (FRIKÖPT) i bästa solläge, här finns rejäla ytor för lek och avkoppling. Lägg därtill ett mysigt och bra orangeri, förlänger utesäsongen avsevärt! Ett lugnt och perfekt läge i Älvsjös villaidyll där man har nära till allt, gångavstånd till skolor och förskolor, T-bana och full service i Fruängen, vackra Långbro Park med värdshus och naturskön omgivning, för att nämna några saker.

Välkommen på visning!

Entréplan
Väldisponerat våningsplan med stora sociala ytor. Det trevliga köket med bra arbetsytor och praktisk köksö leder vidare in mot det stora vardagsrummet. Här finns plats för stora sällskap och olika varianter av möblering. Trevliga detaljer är fönster i 3 väderstreck och en snygg öppen spis som höjer mysfaktorn rejält. Vardagsrummet ansluter sedan mot uteplats med altan, både del med och utan tak. Sen har man åt andra hållet det fina orangeriet som är en underbar plats under både vår, sommar och höst.

Övre plan
En trappa upp så har man hela 4 stycken bra sovrum och ett fräscht och bra badrum med dusch. Alla sovrummen är av bra storlek och "master-bedroom" är riktigt imponerade. Här har ordentliga och generösa ytor, 2 franska balkonger och ett underbart ljusinsläpp. Även massor av förvaringsutrymmen finns att tillgå.

Nedre plan
Mycket bra källarplan där man har ett fint sovrum, egen ingång, som passar perfekt som tonårsrum.Intill sovrummet har man ett enormt stort förrådsutrymme där man får plats med allt och lite till. Stort badrum finns också, med både dusch och bubbelbadkar, tvättstuga med bra arbetsytor och mycket plats för förvaring. Till sist har man också ett fint och användbart matkällarutrymme på källarplanet.