BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Siloplatsen 6, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 2265
  • 482
  • 11502
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong mot en lugn och grönskande oas. Här bor du mitt på Kvarnholmen med närhet till både vatten och grönska. Fantastiskt läge och en rymlig balkong om 6 kvm med soligt söderläge gör detta till en bostad att trivas i. I detta trevliga boende tar du även del av allt Kvarnholmen har att erbjuda i form av restauranger och shopping samtidigt som du har nära till vattnet och vackra grönområden.

Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Mycket välplanerat och modernt kök från Vedum som är fullt maskinellt utrustat med lyxiga vitvaror från Siemens. Här finns inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Infällda spotlights som bänkbelysning. Bra ytor för större middagar och bjudningar.

Bostaden har ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket smakfullt och helkaklat badrum i tilltalande färger med vägghängd wc, handdukstork, väggskåp för förvaring, duschhörna med glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare samt spotlights i taket. Badrummet har även stor lyxig spegel med vacker natursten undertill samt infällda spotlights. Från vardagsrummet kommer man ut till den mysiga balkongen. Balkongen rymmer enkelt en bra sittgrupp. Mycket välkomnande hall med gott om plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. 

Spännande karaktär blandad med modern arkitektur innehar fastigheten en pampig gemensam entré med hotellkänsla och både garage och en gemensam samlingslokal, gästlägenhet samt lounge med bastu och relax som är belägen högst upp i tornet. Här bor du på bästa läge mellan city och skärgård!

På Kvarnholmen finns täta kommunikationer med bl a busslinje 402 (13 min till Slussen). Från kajen kan ni även ta SL's pendelbåtar som tar er till Nybrokajen på 20 minuter. För den som vill så är det inte heller långt att cykla in till stan. I området finns såväl sjökrog som närcentrum med allehanda butiker och gym. Vill du hellre motionera utomhus så är promenadstråken längs vattnet Stockholms kanske allra finaste. Svindersviksbron ger en smidig förbindelse från Kvarnholmen via väg 222 till Södra länken men även till köpcentrum som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Läs mer om Kvarnholmen på http://www.kvarnholmen.com/