BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Bäckvägen 77, 1TR

  • 2 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • Såld
  • 2657
  • 234
  • 2905
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD TVÅA I EFTERTRAKTADE MIDSOMMARKRANSEN/TELEFONPLAN!

- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Nyttjanderätt till lummig uteplats i söderläge
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Vacker utsikt över lummig grönska
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm
- Snyggt renoverat badrum
- Ljust kök med plats för matgrupp
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Perfekt läge med närhet till mysiga caféer och restauranger
- Ett stenkast från Telefonplans stora utbud av service och kommunikationer 

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i bland lummig grönska ett stenkast från populära Midsommarkransen/Telefonplan. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig fransk balkong i söderläge! 

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom genom vackert plankgolv och fönsterbräden i sten. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med utgång genom den franska balkongen, ett vackert kök med goda arbetsytor och gott om plats för matbord, ett sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett påkostat, snyggt renoverat badrum med takdusch och glasvägg.

Brf Stålpennan är en stabil förening med god ekonomi och flera av de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen har flertalet parkeringsplatser med laddplats för elbil och en trevlig innergård med sittplatser, grillplats och odlingsmöjlighet. Föreningen har även ett hobbyrum, återbruksrum samt källsorteringshus. Stort källarförråd följer med nyttjanderätt. Den mysiga uteplatsen tillhör ej lägenheten, men har gått att nyttja av nuvarande ägare.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. En kort promenad bort finns klättercentret och SATS. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Strax utanför porten går buss 147 som tar dig direkt till Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här. 

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!