BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Kristineberg

Lidnersplan 10, vån 5

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld
  • 4586
  • 861
  • 8239
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till ett av Kristinebergs absolut mest attraktiva lägen! Här ges tillfälle att från grunden sätta den helt egna prägeln i form av både disposition och materialval. Milsvid utsikt ut över Mälarens glittrande vatten och takåsar. Dubbla balkonger gör att vi får ta del av solens alla timmar och med en genomtänkt grundplanlösning går här att få till ett riktigt drömboende!

Möjlighet till öppen disposition mellan kök/vardagsrum för de bästa sociala ytorna, fullstort sovrum med gott om plats för förvaring och ett praktiskt kök med naturlig plats för matdel. Funkisattributen väl bevarade i form av fönsterbeslag, vackra fönsterskivor i Kolmårdsmarmor samt en tilltagen takhöjd. Vardagsrummet erbjuder även vacker öppen spis som ger bostaden extra karaktär.

Allt detta i trygg förening med låga lån och lika låga avgifter där man även äger marken.

Från porten nås Hornsbergs Strands och Kristinebergs Strands trevliga badbryggor, flertalet trendiga restauranger samt mysiga caféer och barer. I området finner ni även tunnelbanans gröna linje några minuter från bostaden samt flertalet bussar. Nordvästra Kungsholmen har under de senaste åren genomgått en fantastisk förvandling, med många nya bostäder, restauranger och annan service. Det är nära till strandpark, solterrasser, badbryggor, trevlig strandpromenad och ett stort utbud av restauranger. Bra kommunikationer med tunnelbanan på nära gångavstånd (T-bana Kristineberg för gröna linjen, eller Stadshagen för blå linjen) och flertalet busslinjer i området. Fridhemsplan nås på ca 10 minuters promenad. Allt det där som du behöver i vardagen - och lite till - finns inom smidigt räckhåll i Lindhagenhuset intill Essingeleden. I detta moderna närcentrum hittar du bland annat ICA Maxi, Systembolaget, apotek, blomsteraffär och hälsokostbutik.

Vi syns på visningarna! Bästa hälsningar, Gustav Strand BOSTHLM