BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 6, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 6135
  • 987
  • 2258
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en av Liljeholmens finaste tvåor med trevlig utsikt. Här bor ni i en mycket välplanerad bostad med en rymlig balkong med utsikt över grönskan och takåsarna. Lägenheten passar perfekt för singeln såväl som för paret. Här bor ni i två av bästa världar, närhet till innerstadspuls samtidigt som ni bor med natur och friluftsliv runt knuten.

Inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som binds samman av en köksö som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Ett stilrent ljust kök som erbjuder gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Köksön erbjuder även bra förvaring.

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med vitaliserad parkett samt ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Gillar ni odling är fönstrets djupa fönsterkarmar en perfekt plats att ha sina växter på. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor samt matbord för större sällskap.

I sovrummet finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter. Det finns en inbyggd garderob i rummet. Från sovrummet nås lägenhetens fantastiska balkong med fin utsikt. Tack vare att balkongen ligger i ett högt läge så erbjuds härlig utsikt. Här finns det gott om plats för sittgrupp, bord och mycket plats för plantering om så önskas. Balkongens solläge är för- och eftermiddagssol.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av en toalett, kommod med matchande spegel, handdukstork, dusch med glasvägg, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin samt förvaring ovan.

Utanför lägenheten på gården finner ni föreningens pool med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är att den är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger ca 70 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter.

Varmt välkomna på visning!