BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 8, vån 2

  • 1 rum och kök
  • 34.5 kvm
  • Såld
  • 455
Värdera din bostad

Beskrivning

DRÖMBOSTAD I EFTERTRAKTADE LM-STADEN!

- Högt upp med insynsskyddat läge
- Vacker utsikt mot lummig grönska
- Fint renoverat kök med plats för matgrupp
- Rymligt allrum med plats för full möblering
- Ombyggnadspotential till en tvåa
- Stor stabil förening med låg belåning (1553 kr/kvm enl Årsredovisning 2020)
- 1000 Mbit/s bredband ingår i avgiften

Varmt välkomna till ett hem i lugnt och avskilt läge med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här bor ni högt upp i fastigheten med insynsskyddat läge och utsikt över lummig grönska. Bostaden erbjuder ett stort kök med plats för matgrupp. Köket har gott om förvaring bakom vita släta luckor och goda arbetsytor. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Här kan middagarna avnjutas till den vackra solnedgången. Se även den alternativa planlösningen för möjligt sovrum. Allrummet är i generös i storlek med gott om plats för både soffgrupp, dubbelsäng och övrigt möblemang. Bostaden har genomgående fina golv och väggar målade i ljusa behagliga kulörer. Snyggt helkaklat badrum med takdusch, kommod och spegelskåp samt gott om förvaring genom flertalet inbyggda garderober i hallen. I källarplan finns stort förråd som hör till lägenheten.

Stor stabil förening med god ekonomi där bredband om 1000 Mbit/s ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, övernattningslägenhet, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad nås även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

En bostad väl värd att uppleva - Varmt välkomna på visning!