BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Lotterivägen 12, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 2721
  • 81
  • 2936
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD TVÅA MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Hägerstensåsen
- Balkong i bästa söderläge
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm
- Snyggt renoverat kök med vacker bänkskiva
- Modernt renoverat badrum från 2021
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Gott om förvaringsutrymmen
- Stabil förening som äger marken och har 2 hyresrätter kvar
- En kort promenad till Hägerstensåsens centrum och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Hägerstensåsen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong med massor av sol och vacker utsikt över grönska.

Lägenheten är i fint skick och har under åren renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med den vackra originalparketten bevarad. Här finns plats för både större soffgrupp och matplats och utgång till den soliga balkongen. Ett modernt Ballingslöv-kök med goda arbetsytor på bänkskiva i italiensk granit, köket är utrustat med vinkyl, diskmaskin, spishäll, ugn och kombinerad kyl/frys. Sovrum beläget mot vacker grönska i generös storlek och med bra förvaringsmöjligheter. Modernt badrum från 2021 med takdusch.

Brf Lotteriet 3 är familjär och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken (ej tomträtt) och har två hyresrätter kvar om 68 kvm vardera (dold tillgång). Föreningen har de större renoveringarna bakom sig som stambyte, fasad och tak. Föreningen har 3 parkeringsplatser (ingen kö i dagsläget) och i fastighetens källare finns cykel- och barnvagnsförråd och föreningens tvättstuga. Två källarförråd följer med nyttjanderätt.

Här bor ni mitt i idylliska Hägerstensåsen som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast några få minuters promenad till tunnelbanan. På promenadavstånd finns även grönområden kring Vinterviken med klippbad vid Örnsberg, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Tre stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!