BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjöstaden

Kabelverksgatan 14

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart hem med stor balkong och fina tillval!
Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet. Det fina köket har gott om skåpförvaring och plats för ett stort matbord. Badrummet är smakfullt och utrustat med bl.a kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen har gott om plats för ytterkläder och skor. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd.

Brf Solstrålen består av två kvarter med tre huskroppar i varierande höjd mellan fem till tolv våningar. De moderna lägenheterna är i olika storlekar för att passa alla typer av familjer. I delar av bostadshusens entréplan finns tre lokaler som tillsammans med intäkterna från p-platser/garage ger ett bra kassaflöde. Bl.a ligger populära Teso Sushi i samma huskropp som denna bostad.
Här bor du i ett expansivt område med restauranger och caféer utanför knuten. På några få minuter når du Älvsjö centrum där ännu mer service finns samt riktigt bra kommunikationer. På strax under 10 minuter så tar du dig med pendeltåget till Stockholm C.
För den motionsintresserade så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen i närheten. Älvsjöskogens naturreservat är riktigt populärt, där finns grillplatser, utegym och upplysta elljusspår. Under vintern plogas skidspår. Under varma sommardagar så är Långsjöbadet en populär plats att besöka.


Hall

Redan från hallen avslöjas vilken fin bostad som väntar. Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns en garderob med skjutdörrar. Praktiskt Elfasystem i garderoberna i både hall och sovrum som lämnas kvar om så önskas. Ett stort plus är att bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd som är ca 3 kvm stort.

Badrum 
Smakfullt och helkaklat badrum med bl.a kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns också dusch med vikbara väggar, WC, handfat med kommod och badrumsskåp.

Kök
Det snygga köket bjuder verkligen in till matlagning och umgänge! Köksluckorna går i en varmgrå nyans. Köket har gott om skåpförvaring och bänkyta. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och mikro. Ett matbord går att duka upp för 4-6 personer. Vid behov går ett långbord att duka upp för ännu fler gäster tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. 

Vardagsrum 
Trevligt sällskapsrum med fint ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Här finns plats för soffa, TV-möbel, soffbord och en bokhylla. Intill gavelfönstret finns den perfekta platsen för en läsfåtölj. 

Sovrum 
Rymligt sovrum med gott om garderobsförvaring längs ena väggen. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. Från fönsterpartierna har du en trevlig utsikt över balkongen.

Balkong
Underbar balkong med trevlig utsikt över den intilliggande grönskan! Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum. Här kommer många dagar att tillbringas. Plats finns för en utemöbel och blommor. Möjlighet finns att glasa in balkongen för den som önskar.