BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Väsby

Husarvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 7135
  • 278
  • 1795
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en riktigt fin och generös 2a i utmärkt skick med uteplats! Välkommen till denna verkligen moderna lägenhet med en generös bra planlösning och framförallt en utmärkt väl tilltagen uteplats. Bara att flytta in och njuta direkt helt enkelt. 

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig uteplats och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har en genomtänkt standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

- generös uteplats, nylagt trädäck
- exklusivt badrum och fint kök
- generös planlösning
- välskött förening
- närhet pendeltåg & bussar
- utmärkt skick genomgående

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot uteplatsen och gården. Utgång till en nylagd stor trädäckad uteplats. Perfekt för grönskande odlingar och känslan av en liten egen tomt! Fina golv genomgående 1-stavs ekparkett och målade väggar. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök Ballingslöv med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och trivsamma måltider, ljusa färgval och bra förvaringsmöljigheter. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis, diskmaskin samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Garderober med skjutdörrar.  Ljusa rogivande färgval. Walk in closet i anslutning till sovrummet.

BADRUM
Modernt och renoverat badrum med massagedusch, infälld belysning, handfat, wc. Plats finns för tvättmaskin om så skulle önskas.

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring om så skulle önskas. Ingång till suverän klädkammare som rymmer det mesta.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.