BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Rosenlundsgatan 24, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 4322
  • 311
  • 4879
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk lägenhet med stor balkong i syd-/västläge mot en fantastisk innergård med grönskande träd och buskar precis utanför! Här bor ni i en lägenhet med vackra 20-tals detaljer så som stora spröjsade fönster, vackert nylagd fiskbensparkett och generös takhöjd. Lägenheten är belägen på en attraktiv adress på Södermalm med närhet till nästan allt söder kan erbjuda. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med möjlighet till förvaring i anslutning till hallen. Vidare in i lägenheten möts ni av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan ni bjuda hem ett stort gäng vänner på middagar och filmkvällar då det finns gott om plats för både matbord och soffgrupp. Köket är helt klart lägenhetens hjärta. Här finns gott om arbetsyta samt förvaring bakom vita köksluckor. Stort middagsbord för ca 10 personer får utan några problem plats i köket. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, kyl, frys, diskho, fläkt, spis, micro och ugn. 
Sovrummet är perfekt planerat och rymmer en dubbelsäng invid det vackra fönstret. Här finns platsbyggda garderober som sväljer en hel del förvaring.  Inte nog med det så finner ni en väldigt härlig och stor balkong i syd-/västläge som vetter mot den lugn och grönskande innergården. Här blickar ni ut mot vackra 20-tals hus i olika kulörer. Njut av solens strålar från lunch till kväll med en kopp kaffe, middag med vänner eller varför inte odla dina egna grönsaker? Det finns gott om plats till att göra båda! Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handfat och förvaring. Möjlighet och utrymme att sätta in en tvättmaskin finns. 

Föreningen har en lugn och fin innergård där man lagt ner ordentligt med kraft för att få till en härlig oas för alla medlemmar. 

Missa inte att anmäla dig till visning!