BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Hägerstensvägen 160, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • Såld
  • 7288
  • 65
  • 1302
Värdera din bostad

Beskrivning

GAVELTVÅA MED BALKONG I SOLIGT VÄSTERLÄGE!

- Mitt i hjärtat av idylliska Aspudden
- Härlig balkong i soldränkt västerläge
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Charmigt kök i tidsenlig stil med nya vitvaror från 2020. Med rum för matplats för fyra personer
- Stilrent och helkaklat badrum med stort vädringsfönster. Badrummet är utrustat med tvättmaskin
- Rymligt sovrum med platsbyggda garderober i tidsenlig stil
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina detaljer
- Endast tre minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana
- Badmöjligheter i Vinterviken, Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur eller promenad bort
- Lummiga Aspuddsparken, Vinterviken och Botvidsparken blomstrar ordentligt på sommaren

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade gaveltvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i tre väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 260 cm samt en härlig balkong i soligt västerläge. Lägenheten är i mycket fint skick och har under 2020-2022 renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Ni erbjuds ett trevligt vardagsrum med härliga ytor, ett charmigt kök i tidsenligt stil med modern standard, ett rymligt sovrum med två platsbyggda garderober och ett stilrent helkaklat badrum med stort vädringsfönster och tvättmaskin. Praktisk walk-in closet ger god förvaring i hallen. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca 5 kvm samt ett mindre matkällarförråd. Tvättstuga finns i samma fastighet, som smidigt nås genom källaren.

HSB Brf Taltrasten i Stockholm är en stor och stabil HSB-förening (104 lägenheter) med gemensamma lokaler som gym, pingisrum, hobbyrum, gästlägenhet, bytesrum med mera. Föreningen äger marken(ej tomträtt), har tio kommersiella lokaler som genererar intäkter samt en låg belåningsgrad om ca 4 225 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2021. I början av räkenskapsåret gjordes även en extra amortering om 1 500 000 kronor. För mer information om föreningens ekonomi se bilagd årsredovisning 2021.

Här bor ni mitt i pittoreska Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast tre minuters promenad till tunnelbanan. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på fyra minuter och till T-centralen på 13 minuter.

Detta är en kommande försäljning, hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!