BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 133, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4653
  • 115
  • 3286
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välplanerad och yteffektiv 3:a om 58 kvadrat i ett modernt hus med hiss! Genomgående fräscha ytskikt som målats om i fina nyanser sen dom nuvarande ägarna flyttade in. Bostaden erbjuder ett stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matplats för 6-8 personer intill köket. Köket är modernt med all tänkbar utrustning som kan önskas så som ny spis, fullhöjd på kyl och frys, diskmaskin och bra arbetsyta och förvaring. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och bra förvaring via garderob med skjutdörrar samt klädkammare. Från det stora sovrummet nås även bostadens balkong som ligger i sydväst. Ytterligare ett bra sovrum i andra delen av bostaden som passar perfekt för barn-, gäst- eller arbetsrum. Badrummet är helkaklat och erbjuder wc, kommod, dusch samt en kombinerad tvätt- och torktumlare. Till bostaden finns det ett rymligt förråd i markplan om ca. 5-6 kvm. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med nära avstånd till grönområde och Årstaviken, cirka fem-tio minuters promenad till Årstabergs pendeltågsstation och Årsta Torg. Utöver detta finns dessutom buss utanför som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

Brf Tavelsjön stod klart för inflyttning 2005 och är en stabil förening med god ekonomi. Förutom värme och vatten så ingår även kabel-tv och bredband Fiber (100/100) i månadsavgiften. Föreningen äger sin egen mark, såldes ingen tomträttsavgäld, lite ovanligt i Årsta. I huset finns barnvagns- och cykelförråd samt uppställningsplats för cyklar utvändigt. Gemensam tvättstuga i föreningen finns det även tillgång till.

Rumsbeskrivning
Hall
Mindre hall men med gott om plats för ytterkläder och skor. Ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrå nyans.  Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum i halvöppen planlösning med köket. Fint ljusinsläpp från stort fönster. Rummet är målat i en behaglig beigegrå nyans och på golvet ligger parkettgolv i ek. Gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, förvaring samt rymlig matplats med plats för 6-8 personer i direkt anslutning till köket.

Kök
Stilrent kök från Vedum med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Ljusa träluckor med underliggande belysning, snygga beslag, laminatbänkskiva och kakel ovan arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av en kyl och frys i fullhöjd, induktionsspis (2021), fläkt och diskmaskin. Målade väggar i grått och parkettgolv i ek, ljusinsläpp från charmigt fönster ovan arbetsbänk.

Sovrum 1
Stort sovrum med målade väggar i en behaglig mintaktig nyans som heter "Soft Teal" från Jotun och parkettgolv i ek. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord samt gott om plats för förvaring via garderob med skjutdörrar samt rymlig klädkammare. Från detta rum nås även bostadens balkong som ligger mot söder.

Sovrum 2
Sovrum med målade väggar i "Desert pink" från Jotun och parkettgolv i ek. Sovrummet passar perfekt för sovrum eller kontor. Förvaring via en garderob och ett  linneskåp.

Badrum
Helkaklat badrum med kaklade väggar i ljusgrått och snyggt klinkergolv i mörkgrått med värmeslingor. Badrummet är utrustad med dusch med duschväggar, handfat med kommod, handduksvärmare samt en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare (maskin 2020).

 

Varmt välkomna på visningarna, anmäl er gärna!