BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Nya gatan 9, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 53.7 kvm
  • 3.995.000 kr Utgångspris
  • 2808
  • 206
  • 1191
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade 2:a om ca 54 kvm i projektet Stadsporten intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design och exklusiva materialval. Vill ni dessutom ha en social öppen planlösning med balkong i sydväst då har ni hittat rätt!

Väl genomtänkt och lättinredd planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för middagar vid stort matbord eller härligt häng i soffgrupp. Köket är snyggt med matta luckor i beige och stenskiva. Integrerad kyl/frys och diskmaskin, ugn, induktionshäll och mikro. Stort välplanerat sovrum med plats för förvaring och/eller hemmakontoret. Badrummet är lyxigt med hotellkänsla. Här finns dusch med takdusch och duschvägg i glas, handfat med kommod, toalett och snygg rund spegel med belysning. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset.

- Exklusiva, genomtänkta detaljer och materialval
- Arkitektur utöver det vanliga med upplyst fasad
- Garage i huset
- Golvvärme i hela bostaden
- Tillåten andrahansuthyrning
- Genomgående vattenburen golvvärme
- Stort sovrum och badrum med hotellkänsla
- Modern livsstil med digitala lås
- Låga avgifter och stora hyresintäkter
- Närhet till gym, stor galleria, badplats & natur

I projektet Stadsporten bor man i ett mycket bra och centralt läge med Nacka Forum som granne och såväl närhet till Nacka Strand och Järla Sjö. Bostäderna i Stadsporten ska vara personliga och tjänstgöra som riktiga hem i generationer. Extra fokus har därför lagts på vackra tidlösa material i en modern kombination. Du som boende i Stadsporten kommer få en välavvägd bas att igår från och samtidigt stort utrymme att inreda efter eget tycke och smak.

Centrala Nacka är ett läge för de aktiva. Här har du stadspuls och aktiviteter utanför dörren. I området finns goda kommunikationer via buss, båt, tåg och cykel. Med endast 15 minuter till T-centralen har boende i Stadsporten en fantastiskt närhet till allt som Stockholm har att erbjuda, samtidigt som du bor granne med motion, båtliv, friluftsliv, shopping, restauranger, idrott, barer, gym och all annan tänkbar handel och service. Den nya tunnelbanan kommer till Nacka, med station ca. 200 meter från Brf Stadsporten. Tunnelbanan, den nya stadsporten och Nacka Forums ombyggnad, kommer göra Brf Stadsportens läge ännu mer attraktivt.

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - varmt välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 2 tr, hiss finns. Lägenhetsnummer 21305. Föreningen Brf Stadsporten i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.995.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 2 906 kr (Värme, Vatten, en obligatorisk kostnad för bredband om 165 kr tillkommer på avgiften ingår). Andel i föreningen är 0.5759 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år). Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Byggnadsår
2021

Uppvärmning
Fjärrvärme. Frånluftsvärmepumpar för återvinning. Lägenheterna värms med vattenburen golvvärme. samtliga lägenheter förses med givare och rumstermostater för individuell värmereglering. 

Föreningen
Brf Stadsporten i Nacka är en äkta bostadsrättsförening med 139 stycken bostadslägenheter och 9 lokaler. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. 

Kommande avgiftsförändringar
Ingen kommande avgiftsförändring är inplanerad - uppgifter hämtade från den ekonomiska förvaltaren 2022-04-28.

Tv och bredband
Tv-grundpaketet och bredband 250/250 ingår till en obligatorisk avgift om 165 kr/mån.

Parkering
Det finns 94 p-platser och 9 MC-platser i garaget. Garaget ligger i fastigheten och är kameraövervakat.
P-plats 1600 kr - 2200 kr/mån.
Laddplats 1800 kr - 2200 kr/mån.
MC 600 kr/mån.
I dagsläget är det kö till samtliga platser - uppgifter hämtade från Parkando 2022-04-27.

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1190 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
476 kr.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

I hjärtat av Nacka, mellan stad och natur, vilar familjevänliga och expansiva Nacka Forum. Här pulserar ett rikt utbud av kultur, kommers och nöjen. Grönskan väntar runt husknuten samtidigt som en kvarts bussresa tar er innanför tullarna. Tunnelbanan är planerad att anknyta vid Nacka Forum. Barnen har direkt närhet till förskolor, grundskola och gymnasium. Mängden aktiviteter och fritidsanläggningar i området lämpar sig utmärkt för er med spring i benen. För att stilla de kulturella lustarna bjuder Nyckelvikens herrgårdsområden in för kulturhistoriska miljöer och landmärken. Därtill rekommenderas närliggande Dieselverkstadens kulturevenemang. Med Nackareservatets gedigna strövområden som granne behöver ni aldrig oroa er för att gå miste om friluftsliv och flora. Ett av Stockholms mest populära naturområden erbjuder mysiga motionsspår, friska bad- och fiskevatten samt ett rikligt skafferi av bär och svamp.