BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Manhemsgatan 5, vån 3

  • 2 rum och kök.
  • 51.5 kvm
  • Såld
  • 264
Värdera din bostad

Beskrivning

MODERN GAVELLÄGENHET MED VACKERT BURSPRÅK & SOLDRÄNKT BALKONG!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Aspudden
- Balkong med härligt solläge
- Högst upp med insynsskyddat läge
- Snyggt renoverat kök
- Modernt renoverat badrum
- Vackert burspråk och genomgående fina ytskikt
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Magisk utsikt över lummig grönska och fina byggnader
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm
- Stor stabil förening som äger marken
- Endast två minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade 2,5:a attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i tre väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, tidstypiskt burspråk, generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong med massor av sol och vacker utsikt över grönska och takåsar.

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum, matrum med stora fönsterpartier i burspråk (se den alternativa planlösningen för möjlig trea), ett modernt kök med goda arbetsytor, köket är utrustat med diskmaskin, spis med ugn och kombinerad kyl/frys. Sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och utgång till balkongen. Modernt helkaklat badrum med dusch. Observera att hatthylla och skötbord ej ingår och kommer tas med av säljaren.

HSB:s Brf Rödstjärten är en stor och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken (ej tomträtt). I fastighetens källare finns cykel- och barnvagnsförråd, föreningens gästlägenhet och tvättstuga. Två förråd följer med nyttjanderätt, ett vindsförråd och ett mindre källarförråd.

Här bor ni mitt i idylliska Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger, butiker. Ett vackert hem med endast två minuters promenad till tunnelbanan. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad endast cirka 10 minuters promenad bort, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Endast två tunnelbanestationer bort är ni innanför tullarna vid Hornstull.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!