BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 1 1tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 6229
  • 93
  • 4292
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exklusiva tvåa med balkong och sjöglimt. Här bor du i påkostade brf Kajplats 6 med vattennära läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro och i Vedum-köket finns verkligen plats för social samvaro och kocken att briljera. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll  med tillhörande ugn och fläkt. I köket finns dessutom städskåp. 

Vardagsrumsdelen erbjuder sociala ytor och gott om plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang. Från rummet nås lägenhetens balkong/uteplats vars insida är klädd i träfanér. Balkongen är belägen med utgång till innergård och mot i princip kajkanten och Årstavikens vatten. Här kan man på första parkett sitta och njuta av glittrande vatten - harmoni! 

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. I detta rum finns skjutdörrsgarderober och linneskåp. Genomgående mattlackad stavparkett i ask (3-stav), fönsterbänkar i natursten och vita väggar.

Från hallen nås lägenhetens rymliga badrum som är vitkaklat med klinker i grå nyans. Utrustat med wc, dusch med tillhörande duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva. Ovanför dessa finns plats för förvaring i överskåp.

- Exklusiva materialval
- Rymliga tvåa med balkong/uteplats
- Sjöglimt
- Belägen i populära Kajplats 6
- Missa inte möjligheten