BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Arvodesvägen 7, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 8527
  • 98
  • 3422
Värdera din bostad

Beskrivning

DRÖMBOSTAD MED BALKONG I MAGISKT SYDVÄSTLÄGE!

- Balkong i sydvästläge med eftermiddag/kvällssol
- Fönster i två väderstreck
- Flertalet bevarade originaldetaljer
- Modernt renoverat kök och badrum
- Genomgående vackra golv
- Generös takhöjd om 2,7 m
- Säkerhetsdörr
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Förening som äger marken med ledig parkeringsplats

Varmt välkomna att förälskas i denna bedårande funkisdröm i mysiga Hägerstensåsen! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge med ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med 2,7 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett hem med slående karaktär och balkong i härligt sydvästläge med sol från förmiddag fram tills kvällen.

Flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret samtidigt som bostaden omsorgsfullt renoverats med stil och finess. Bostaden har vackert bevarat originalgolv både i vardagsrummet och i sovrummet. Ljust kök med släta luckor och plats för matgrupp. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, fläkt samt gasspis med ugn. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stort fönsterparti samt utgång till balkong. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om förvaring genom flertalet bevarade originalgarderober i hallen. Badrummet är stilfullt renoverat med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar och utrustat med badkar! I källarplan finns ett förråd som hör till lägenheten.

Brf Juvelen på Åsen äger marken (ej tomträtt). Föreningen har 23 parkeringsplatser (ingen kö!) och 3 garageplatser. I källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum och bostädernas förråd. Runt om fastigheten finns vacker natur.

Här bor ni mittemellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis paddel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 147 som tar dig till Liljeholmen på bara 8 minuter.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!