BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Eklångsvägen 10

  • 3 rum och kök
  • 54.2 kvm
  • Såld
  • 2932
  • 114
  • 1883
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna klockren minitrea med fri utsikt och i mycket gott skick. Välplanerad och inbjudande bostad belägen på tre trappor i en av Årstas populäraste förening.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare med praktiskt förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Dekorativ tegelbelagd öppning mot matrum/sovrum. Från rummet nås lägenhetens sydvästvända balkong, här möts man av lummig grönska och fågelkvitter. Fräscht, fullutrustat kök med fri utsikt från fönstret. Köket erbjuder gott om plats för förvaring och bra arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys i fullhöjd, spishäll, diskmaskin, ugn, inbyggd micro och fläkt. Två bra sovrum varav ett med rymlig garderob med skjutdörrar. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat, badrumsskåp och wc.

- Minitrea
- Två sovrum
- Välplanerad
- Fullutrustat kök
- Stambytt badrum
- Garderober och klädkammare
- Balkong i sydväst
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Två förråd tillhör bostaden
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Allmänt om Eklångsvägen
På Eklångsvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.