BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 20

  • 4 rum och kök
  • 115 kvm
  • 6.195.000 kr Utgångspris
  • 5140
  • 641
  • 5543
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 4:a med stor balkong i söderläge med direkt vattenkontakt!

När man kommer in i bostaden välkomnas man direkt av den magiska utsikten redan i hallen. Här finns praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter och förvaring i stor klädkammare intill. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig som erbjuder generösa ytor, härlig utsikt mot vattnet och ljusinsläpp. Här ryms enkelt större soffgrupper och matbord. Härifrån nås även den väl tilltagna balkongen med magiskt söderläge där man njuter av solen förmiddag till sen eftermiddag och kväll. Här ryms loungemöbler, solbäddar och grill för trevliga sommarkvällar.

Intill ligger köket som har en trevlig köksö som avskiljer kök från vardagsrum på ett tilltalande sätt. Köket har luckor i vitt, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i grå laminat. Här finns vitvaror som integrerad diskmaskin, fläkt, hel kyl &  frys och inbyggd mikro och ugn i högskåp. I vardagsrummet finns plats för stort matbord om 6-8 personer för stora trevliga middagar samt stor soffgrupp och tv-möbel. 

Master bedroom är stort och rymmer stor säng och förvaring i hel garderobsvägg. Från detta sovrum njuter man av utsikten och närheten till vattnet. Bostadens andra två sovrum rymmer säng, förvaring, skrivbord och plats för lek. I passagen som finns mellan sovrummen skapas en perfekt yta för en arbetsplats för den som arbetar hemifrån.

Lägenheten har två helkaklade badrum med komfortgolvvärme varav ett större med toalett, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, dusch med duschväggar i glas och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk. I hallen finns bostadens andra badrum och här finns handfat, toalett och dusch med duschvägg i glas. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar samt fina fönsterbänkar i sten. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett lika härligt bostadsområde!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Våningsplan 2 tr, hiss finns. Lägenhetsnummer 06-0502. Föreningen Brf Tollare Terrass.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.195.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 6 433 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 1.1198 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år). Antal personer: 4. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 208 kr

Pantsättningsavgift

483 kr.

Byggnadsår
2020

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Föreningen inehåller 124 st lägenheter fördelade på 1-5 rok. I miljörummet kan glas, metall, plast, kartong och matavfall sorteras. Föreningen har Energiklass C och ett kollektivt bostadsrättstillägg vilket därmed inte behövs i den privata hemförsäkringen.

Kommande renoveringar
Inga kommande större renoveringar inplanerade. Uppgifter hämtade från föreningen 14/2-22.

Kommande avgiftsförändringar
Inga kommande avgiftshöjningar är inplanerade i dagsläget. Uppgifter hämtade från föreningen 14/2-22.

Tv och bredband
Fastigheten och lägenheterna är anslutna till fiber. I varje lägenhet finns en mediacentral för vidaredistribution av media till uttag i lägenheten. Bestämmer vilken leverantör man vill via z-market.

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Parkering
Det finns 107 garageplatser, varav 22 är laddplatser. Garaget kommer även förses med en Bilpool. Garaget är en gemensamhetsanläggning med Brf Vyn.

Singelplats 1500kr/mån
Dubbelplats 2125kr/mån
Laddplats 1625kr/mån
Rörelsehindrad 1500kr/mån
Separat kö till platserna som hanteras av Parkando.
För närvarande är det kö.
Uppgifter hämtade från Parkando 8/2-22

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
2,5% av prisbasbelopp betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
1% av prisbasbelopp

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Föreningens kontaktuppgifter
boappa.com/societies/se/stockholm/brf-tollare-terrass/

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns bageri, gym, mindre livsmedelsbutik samt Tollares nyöppnade kvarterskrog, Bruket, nere vid vattnet. I närområdet finns ytterligare butiker, restauranger och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum. 

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.