BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Konvojgatan 3, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 9048
  • 1066
  • 2564
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk välplanerad trea med mycket trevliga sociala ytor och rymlig balkong in mot gården. Lägenheten genomsyras av ett fantastisk ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Förutom underbara ljuset bjuds här på ett rymligt kök med matplats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum med plats för både stor soffgrupp, bokhylla och annat möblemang, två bra svorum med plats för dubbelsäng i bägge och förvaringen och lägg därtill mycket bra förvaringsmöjligheter i hall. 

Hall
med klinker vid entré som sedan går över till ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Plats för avhängning i direkt anslutning och dessutom skjutdörrsgarderober för ytterligare plats för ytterkläder och skor. Härligt ljusflöde från två håll.

Kök
Till vänster ligger ett stilrent kök med vita greppfria luckor och diskbänk i rostfri samt ek. Välutrustad med både spishäll, diskmaskin och dubbel kyl och frys. Plats för stort matbord för upp till 6-8personer utan problem. Fantastiskt ljusinsläpp via störa fönsterpartier i öst.

Vardagsrum
Spatiöst rum med flera möbleringsmöjligheter, här finns det plats för både stor soffgrupp, mediamöbler och bokhylla. Utgång till balkong som ligger vänd in mot mysig innergård.

Balkong
Härlig västvänd balkong in mot gård. Plats för loungemöbler och matbord.

Sovrum 
Två mycket rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i bägge samt garderober. Det lite större sovrummet som vetter in mot gården har dessutom utgång till balkong.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa toner med golvvärme och spotlights. Utrustat med WC-stol, handfat, badkar och tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattningsvis en underbar lägenhet i attraktivt läge i Hammarby Sjöstad. Föreningen är stabil med god ekonomi och sänkte nyligen avgiften 2022.
Välkommen på visning!