BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tegelviksgatan 41, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 6416
  • 28
  • 3463
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor ni i ett högt och ljust läge med en fantastisk utsikt över Hammarby kanalens glittrande vatten, över Sjöstaden och vackra Mandelparken. Detta är en lägenhet för er som söker en genomgående och välplanerad fyra med stora sällskapsrum, två badrum och en fantastisk balkong som gärna används som ett uterum. Här finns även möjligheter att bygga om lägenheten till en femma (se alternativ planritning).  Området är helt fantastiskt med närhet till vatten, förskolor, härliga promenadstråk samtidigt som ni bor en kort promenad från söders puls. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Hallen leder er in till lägenhetens samtliga rum. Vidare in i lägenheten möts ni av ett stort och luftigt kök med vackert vinklade fönsterpartier där ni kan blicka ut mot vattnet. Här får ni enkelt plats med stort middagsbord för hela familjen. Det går utan några problem bra att duka för 8-10 personer runt middagsbordet. Bakom vita köksluckor ryms en hel del förvaring och gott om arbetsyta på bänkskiva av trä. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn, fläkt och för dig som gillar att samla på viner finns även en stor vinkyl. Samtliga vitvaror är från Smeg förutom spishällen. I anslutning till köket når ni två av lägenhetens sovrum. Här får ni plats med säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Vardagsrummet är även det stort och luftigt. Gillar ni filmkvällar är detta rum perfekt för en större soffgrupp. Här finns även plats för middagsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen som är omringad av fina fönster och upplevs verkligen som ett extra rum. Tack vare den stora ytan kan ni inreda balkongen med flertalet växter och möblemang. Från vardagsrummet når ni lägenhetens tredje sovrum som också är det största. Från sovrummet har ni en egen ingång till det större badrummet. Här finns en smart garderobsvägg som sväljer en hel del förvaring, gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och mycket mer. I denna bostad finner ni även två badrum! Båda badrummen är helkaklade och det ena har tvättpelare från Smeg, badkar, wc, handfat och ett fönster. Lägenhetens andra badrum är utrustat med dusch och takdusch, wc och handfat. Alternativ planritning har enligt nuvarande ägare/säljare godkänds av föreningen.

Ni bor i en mycket populär förening med god ekonomi och många gemensamma utrymmen. Föreningen äger även marken. Här trafikerar både M/s Lotten och M/s Lisen Barnängsbryggan och tar dig till både Hammarby sjöstad, Henriksdalshamnen och Nybrokajen. 

Detta är sammantaget ett unikt boende med alla bekvämligheter som man kan önska sig!

Lägenhetens yta
Lägenheten är enligt mätbevis 102 kvm varav inglasat och isolerat rum inklusive mellanväggar är 10 kvm. Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 92 kvm och 4 rok men nuvarande ägare disponerar lägenheten som 5 rok (det inglasade rummet används idag av nuvarande ägare som ett sovrum).