BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Strand

Fabrikörvägen 10D, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 7117
  • 631
  • 2418
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 3a om 85 kvm med stor balkong och magisk utsikt över Stockholms inlopp i Nacka Strand!

Här bor du i direkt närhet till vatten och natur ett stenkast från Stockholms stadspuls. Social öppen planlösning med generös takhöjd där hela bostaden genomsyras av stilrena och exklusiva materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garage i huset. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! 

Bostaden erbjuder allt från en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum till ett helkaklat badrum med hotellkänsla och vackra materialval i hela lägenheten samt stora industrifönster. Boendet erbjuder även ett mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Biorum, leveransrum för matvaror och hobbyrum för den händiga. I huset finns hiss som tar dig direkt till garaget. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Väl inne i bostaden välkomnas du av den mycket trevliga hallen som erbjuder bra avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når du köket som ligger i öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap med matplats för 4-6 personer. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, diskret stänkskydd och bänkskiva i fin grå natursten. Vitvaror såsom integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, rostfri fläkt och varmluftsugn. Vardagsrummet är stort och rymmer enkelt större soffgrupp, förvaring samt tv-möbler. Här finns stora industrifönster som ger härligt ljusinsläpp och magisk utsikt över Stockholm inlopp och Djurgården. Från vardagsrummet når man även bostadens balkong med plats för sittgrupp och grill. Master bedroom ligger intill vardagsrummet och rymmer dubbelsäng och mycket bra förvaring i hel garderobsvägg. Bostadens andra sovrum används idag som barnrum och rymmer säng, förvaring och plats för lek. Från detta sovrum har man magisk utsikt över Stockholms inlopp och även detta sovrum går att använda som master bedroom då det rymmer stor säng för den som önskar. Intill badrummet finns en perfekt yta för att skapa en arbetsplats för den som arbetar mycket hemifrån. Bostadens badrum är mycket stilrent och generöst tilltaget. Helkaklat i natursten och grått klinker. Badrumsutrustningen består av dusch med takdusch och duschvägg i glas, vägghängd toalett, handdukstork, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare bakom draperi.

Nacka Strand trafikeras av båt med restid om endast 17 minuter strömkajen, Djurgården på 2 minuter och buss till Slussen på endast  12 minuter. I området finns en trevlig nyöppnad närbutik. Längs vattnet finns även välkända Restaurant J där man kan njuta av en middag i kvällssolen. Längs vattnet finns även Thai, vedugnslagad pizza och fler olika foodtrucks av olika slag. För den träningsbenägne finns ett gym (SATS) 300 meter från bostaden. Utsikten från bostaden kommer förbi ostörd. Läs gärna mer om rådet på www.nackastrand.se/

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 5 tr, hiss finns. Lägenhetsnummer 04.1106. Föreningen Brf No. 4 i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Andel i föreningen är 1.0907 %.

Driftskostnad

Totalt 850 kr/mån (10 200 kr/år) varav El 600 kr/mån, Försäkring 250 kr/mån. Antal personer: 3. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 312 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Byggnadsår
2017

Uppvärmning
Fjärrvärme. Vattenburen golvvärme i lägenheterna med undantag för bad och wc där det är elektrisk komfortvärme som drivs av hushållselen. 

Föreningen
Bostadsrättsföreningen No.4 är en förening av rang där bekvämlighet och exklusivitet återfinns i varje detalj. Vackert belägen vid Stockholms inlopp i underbara Nacka strand. I föreningen finns totalt 94 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-5 rok.

Utfört underhåll
2021 - OVK

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar i dagsläget - uppgifter hämtade från föreningens ekonomiska förvaltare 2023-04-25.

Kommande avgiftsförändringar
Föreningen har beslutat att höja avgiften med 4 % från och med oktober i år - uppgifter hämtade från föreningens ekonomiska förvaltare 2023-04-25.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

TV- och internetanslutning
Bredband (100/100), digital-TV och IP-telefoni ingår i avgiften och levereras via Ownit. Multimediauttag finns i samtliga rum (ej badrum).

Bilplats
Under fastigheten ligger garaget med 71st parkeringsplatser, en plats kostar 1000 kr/månad.
Alla parkeringsplatser som föreningen har under huset är i dagsläget upptagna men det finns platser i den allmänna delen av Torggaraget (800 kr/månad) - uppgifter hämtade från föreningens ekonomiska förvaltare 2023-04-25.

Gemensamma utrymmen
No. 4 har har ett eget biorum för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett hobbyrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet samt ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet. Föreningens medlemmar kan även nyttja barnvagnsrum/rullstolsrum, cykelrum, soprum och tvättstuga. Till varje bostad tillhör ett förråd.

El
Föreningen har upphandlat elavtal för alla hushåll. Bostadens faktiska elförbrukning faktureras på månadsavierna.

Ägande
Juridisk person godkänns ej.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Nacka Strand är en trevlig stadsdel under förändring och uppbyggnad från gammal kontorsstad till bostadsområde. Här bor du med närhet till Stockholms skärgård men också Stockholm City och Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum med ca 150 butiker. Med båtfärjan Sjövägen kan du med SL ta dig till Nybroviken på bara 30 min, med färjan når du också Frihamnen och Lidingö. Buss 443 som du når runt hörnet tar dig till Slussen på bara 10 min. En förlängning av tunnelbanan planeras med tänkt station bara 800 meter från The View. Förutom SL-färjan stannar här flera skärgårdsbåtar. Du har trevliga promenadstråk och naturen precis utanför. Med bil kommer man snabbt till motorväg och Södra Länken. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans med mera. Det finns också flera förskolor, skolor, restauranger, gym och närbutiker i närheten. Här bor du alltså med närhet till allt du kan tänkas behöva i ett växande område!