BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 68, vån 6

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 8128
  • 48
  • 6052
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en helt underbar 4:a om 88 kvm, på våning 6 med oslagbar och öppen utsikt över Årstafältet. Stor och inglasad balkong i sydvästläge, sol under större delen av eftermiddagen och hela kvällen. Lägenheten är i absolut toppskick och har ett helt nytt kök. Mycket bra planlösning med 3 ordentliga sovrum, stort vardagsrum, nytt kök, både badrum med tvättpelare samt en separat WC. Bra förvaringsmöjligheter genomgående. Fönster åt två håll, alla med öppen utsikt och minimal insyn. Belägen i en av områdets bästa föreningar, låga avgifter samt låg belåning samt att man har flera hyresrätter kvar. Hyresrätterna skall anses vara en dold tillgång då de säljs när hyresavtalen sägs upp och blir en intäkt till föreningen. Närhet till bra kommunikationer (buss, tvärbana och pendeltåg-allt på promenadavstånd), grönområde, skola & förskola samt fullt serviceutbud i centrum.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Välkomnande och praktisk hall med bra förvaring, fint klinkergolv (samma i hall och kök) och ljusa kulörer på väggarna. Hallen leder in till ena sovrummet och åt andra in till vardagsrummet, förbi badrum, separat WC och kök.

Vardagsrum
Ljust och fint vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Vardagsrummet inrymmer stor soffgrupp samt plats för extra matplatsdel. Fint ljust askparkettgolv, samma golv ligger även i alla 3 sovrummen. Utgång till den stora och inglasade balkongen i sydvästläge. Här har man underbar utsikt och detta är en given plats att spendera sköna sommar- och höstkvällar på!  

Kök
Helt nytt kök som stod klart i april 2022. Estetiskt tilltalade och välplanerat med bra arbetsytor, ordentlig skåpsförvaring och en matplatsdel framme vid fönstret, plats för ca 5 personer. Ett kök att verkligen trivas och umgås i!

Sovrum 1,2 & 3
3 mycket bra sovrum, det ena har ingång från hallen och de 2 andra har ingång från vardagsrummet. Bra plats för säng, förvaring i garderober och extra skrivbord etc.

Badrum
Fräscht badrum som renoverades i samband med stambytet 2007. Helkaklade väggar och klinkergolv. Idag finns dusch, tvättpelare, handfat och WC. Går även att ha badkar men då får man ta bort tvättpelaren.

Separat WC
Alla optimala 4:or bör ha en egen separat WC, vilket denna lägenhet har! Bra belägen med ingång från hallen.