BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Annedal

Pettsons gata 2

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • Såld
  • 5964
  • 1013
  • 2979
Värdera din bostad

Beskrivning

* Magisk uteplats på ca 35kvm!
* Närhet till Sundbyberg
* Välskött föreningen med god ekonomi

Välkommen till denna drömbostad belägen med närhet till Sundbyberg och Bromma Blocks. Fördelat på 4 rum och kök, erbjuder denna bostad ett hem utöver det vanliga. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna från två olika väderstreck. Med ett underbart läge mot ån ger detta hela lägenheten en speciell och härlig känsla. Den härliga uteplatsen på ca 35kvm, ger extra krydda och livskvalitet. Hela uteplatsen är dessutom utrustad med trätrall. Lägenheten erbjuder generöst med sociala ytor vilket ger möjligheter till önskad möblering. Köket, som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, inbjuder till mingel och middagar såväl till vardag som fest för hela familjen. Lägenheten har dessutom ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst wc. Bekvämligheter som garage och eget förråd nås med direkt access via hiss.

Annedal är ett trivsamt område med härligt läge vid Bällstaån och dess båtliv. Med en kort promenad tar du dig till Sundbyberg station där både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar samt flygbuss finns till hands. Pendeltåget tar dig på bara 8 minuter in till Stockholm city. Under 2022 planeras tvärbanan i Annedal att vara igång. Linjen sträcker sig från Ulvsunda-Helenelund. Besök hemsidan för att läsa mer: vaxer.stockholm/projekt/kistagrenen/

På gångavstånd från Annedal finns det ett stort utbud av butiker i Bromma Blocks, restauranger och all tänkbar service. Signalfabriken har berikat Sundbybergs kärna med dess välsorterade utbud av restauranger samt kaféer och ligger på kort avstånd från lägenheten. Marabouparken ligger även den med en kort promenad runt knuten. Önskar man njuta av grönska och natur finns promenad- och motionsmöjligheter runt både Lötsjön och Råstasjön. Utöver detta kan man annars ta sig till Pampas Marina och Karlbergs slott utmed kanalen mot city.