BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Stadshagen

Sankt Göransgatan 153

  • 1 rum och kök
  • 22.5 kvm
  • Såld
  • 3048
  • 234
  • 5748
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga och renoverade etta som ligger på 6:e våningen med insynsfri utsikt över takåsar och grönska. Här finner ni ett boende med allt man kan önska sig. Yteffektiv planlösning, stilrena materialval och med Kungsholmens puls precis runt hörnet. Varmt välkomna till en lägenhet att trivas i!  

I vardagsrummet finns plats för soffa med tillhörande bord och även ett mindre matbord intill fönstret med utsikt över grönska. I vardagsrummet erbjuds en praktisk och kvadratsmart sovalkov. Köket är fint avskilt och välutrustat, det är inrett med stilrena luckor och har ett fint ljusinsläpp genom ett fönster. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Det finns även ett förråd som hör till lägenheten.

Stabil och populär förening med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, övernattningslägenhet, fest- och gästlokal, tvättstuga, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våningsplan, grillpats på gården och gemensam möblerad takterrass som har ansluten infravärme. T-bana och bussar direkt utanför porten! Låg avgift! Hiss finns! Missa inte denna visning, välkommen!

Stilrent renoverad
Mycket välplanerad
Vackra materialval
Stort och fint ljusinsläpp
Högt och fritt läge på 6e våningen
Gemensamma vädringsbalkonger på våningsplanet
Mycket stabil förening
Takterass, övernattningslägenhet och bastu med relax
SATS runt hörnet
T-bana blå linje Stadhagen strax utanför porten
Hornsberg Strand med badbryggor och strandpromenad
Lindhagensgallerian med bl.a. Ica Maxi och systembolag