BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Bergsundsgatan 14

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 247
  • 6046
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och stilfulla 1:a med balkong på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull!

Bostaden är väldisponerad med en inbjudande hall med två originalgarderober med överskåp. Här finns ett renoverat kök med en öppen planlösning mot rummet från 2020 med fullstor kyl/frys, gott om förvaring, arbetsytor och förberett för diskmaskin. Lägenheten har ett stort fönsterparti med original beslag vilket kombinerat med den tilltagen takhöjd om ca 2.7 meter skapar en spatiös atmosfär. Rummet har plats för allt önskat möblemang som matplats, soffa och sovplats. Från rummet når du även den möblerbar balkong i väst läge. Lägenhetens badrum är helkaklat. Till lägenheten hör även ett lättåtkomligt och rymligt förråd.

Välskött och omtyckt förening som dessutom äger sin mark! I föreningen finns en stor takterrass som säljaren har uppskattat med sjöutsikt. De flesta lägenheter har installerat tvättmaskin i badrummet så är det dessutom enkelt att tillgå tvättid i föreningens tvättstuga! 

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredningsbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Varmt välkommen på visning!