BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 31, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • Såld
  • 5940
  • 699
  • 8262
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo i ett högt och fritt läge med mycket sol och hög standard? Då kan du sluta leta nu!  

- Genomgående renoverad 2021
- Balkong med sol hela dagen
- 5 min till Alviks tunnelbana och torg
- Gångavstånd till badplatser och grönområden

Charmig funkis möter modern standard med närhet till det bästa av två världar! 

Här bor du i en ljus och insynsskyddad lägenhet med öppen planlösning och generösa fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten genomgick en omfattande och påkostad renovering 2021 med fokus på funktion, social samvaro och att bevara charmiga funkisdetaljer. Materialen är noga utvalda och av hög klass. Gott om förvaring med garderobsvägg i sovrum och ett mycket stort vindsförråd bara en trappa upp.

Badrum med fönster, mycket förvaring, handdukstork och här är dessutom förberett för tvättmaskin.

Med utsikt över trädtoppar och hustak är läget helt perfekt. Balkongen nås från vardagsrummet och är belägen i ett västligt/sydvästligt läge och bjuder på sol i stort sett hela dagen. På den lummiga och skogsliknande baksidan huserar ofta en rådjursfamilj.

Utöver det naturnära läget så ligger centrala Stockholm bara en promenad bort. Du kan snabbt ta dig in till stan med cykel eller till fots via Tranebergsbron eller med tunnelbanans gröna linje. Dessutom går tvärbanan direkt till bl.a. Solna, Sundbyberg och Hammarby Sjöstad. Förutom Alviks Torg som erbjuder bl.a. ICA, apotek, SATS och flera restauranger så kan du enkelt ta dig med bil eller spårvagn till Bromma Blocks handelsplats för större shopping.

Brf Mösseberg 12 är en välskött förening med 13 lägenheter och en fastighet i mycket gott skick. Dold tillgång i form av 1 hyresrätt finns kvar. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig uteplats med möbler och grill samt förråd till alla lägenheter. Nyligen har föreningen sett över värmesystemet och bytt ut originalfönster till nya fönster med originalutseendet intakt. Fastigheten är stambytt.