BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gustavsberg

Skogsbovägen 18

  • 1
  • 24 kvm
  • Såld
  • 9905
  • 70
  • 3002
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

 Här ges chans att förvärva en unik bostad med radhuskänsla och sjöutsikt då du har fronläge mot en liten badsjö. Här är det bara att öppna altandörren och ta ett uppfriskande morgondopp alternativt kasta skridskona över axeln och gå ner till sjön. Upplev känslan av att bo i radhus med stor stor uteplats om 8 kvm med trädäck, här har du ett extra rum sommartid med både morgonsol och kvällsol. Njut av lata dagar i en hängmatta på din egna uteplats eller bjud dina vänner på grillning. Här kan du även installera en jacuzzi om du så önskar.


Tack vare de öppna ytorna erbjuds en social och trevlig planlösning för umgänge med familj och vänner. Breda fönsterpartier och luftiga ytor. Kök i klassiskt vitt med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Köksutrustning i klassiskt vitt från Vedum. Kökets maskinpark består av diskmaskin, spis, fläkt och kombinerad kyl och frys. Badrum med dusch, WC, handfat med kommod undertill och tvättmaskin som gör vardagen lite bekvämare. Föredrar du ett boende utan loft är loftet lätt att montera bort. I samma port ligger förenings gym och ett utegym finns i anslutning till föreningens hus.

Grönområden, promenadstråk och motionsslingor precis utanför altandörren.
Detta hem måste upplevas på plats!

"Arkitekt för det här projektet är Kirsch och Dereka. På Hökerums hemsida beskrivs visionen såhär: "Vi har jobbat för att lägenheterna skall tilltala så många som möjligt, såväl ungdomar som flyttar till sin första lägenhet, barnfamiljer som vill bo i detta naturhärliga område eller för de som sålt sin villa och önskar ett mer lättskött boende. Vi tror att blandningen blir det allra bästa. Välplanerat, ljust, lugnt och trivsamt är ledord för dessa bostäderna i Ösby Sjöpark."