BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finntorp

Becksjudarvägen 33, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 1679
  • 430
  • 988
Värdera din bostad

Beskrivning

I Finntorp, ett stenkast från Sickla köpkvarter ligger denna suveränt planerade lägenhet om 52kvm, bekvämt belägen två trappor upp med bergig naturträdgård utanför samtliga fönster!

Hall
Perfekt och yteffektiv hall att landa matkassar och välkomna gäster i. Praktisk och mycket välkomnande med rutigt klinkergolv och inte mindre än 3 garderober på vägen in till sovrummet. I anslutning till hallen ligger badrummet som är helkaklat och stambytt, här är det förberett för tvättmaskin. 

Vardagsrum och kök
Vidare kommer man in i köket. Här är skåp och förvaringslösningar i charmigt originalskick med sina tidsenliga trädetaljer, beslag och färger. Dem maskinella utrustningen består av spis, kyl/frys, diskmaskin och kolfilterfläkt. Här ryms det även ett matbord intill fönster.
Från köket eller hallen tar du dig till vardagsrummet. Här ligger fina originalgolv och de stora fönsterpartierna samt den franska balkongen mot väst gör att solens eftermiddagsstrålar flöda in över de vitmålade väggarna och parkettgolvet. Ytterligare möjlighet för matplats finns här och går att utöka vid större kalas.

Sovrum
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang så som garderober efter behov.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till två källarförråd, varav ett är en matkällare.

Välkommen på visning!