BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla

Sicklastråket 15

  • 2 rum och kök
  • 45.5 kvm
  • Såld
  • 4142
  • 78
  • 1825
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 2a med en takhöjd om ca 3,2 meter i populära Sickla. När man sett bostaden och dess utmärkta läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

Unik 2.a med optimal planlösning, stora och öppna rum samt fina materialval. Den härliga takhöjden ger ett fantastiskt rymd i bostaden och av de stora fönstrerna gör att bostaden badar i ljus. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in finns vardagsrummet som erbjuder mycket generösa ytor och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och större sällskap. Här får man enkelt plats med större soffgrupp och annat möblemang om så önskas.  

Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger i bästa söderläge. Här får man enkelt plats med utegrupp och gröna växter.

Köket i bostaden är mycket stilrent från Ballingslöv med släta luckor i ljus kulör och bänkskiva i sten. Köksutrustningen består utav kyl/frys, integrerad diskmaskin samt spishäll/ugn. Mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Matplats till 4-6 personer.

Bostadens sovrum är mycket rymligt och här får man plats med dubbelsäng. Bra förvaring i form av inbyggda garderober.

Badrummet når man från hallen och är utrustat med wc, dusch, handfat samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i överskåp. 

Varmt välkommen på visning!

Sickla är ett område som är under ständig utveckling och mycket kommer att hända inom dom närmaste åren. Gå in på länken för att läsa mer, https://www.al.se/stadsutveckling/omraden/stockholm/sickla/ 

 

- Exklusiv och toppmodern bostad i ett härligt läge.

- Stora och öppna rum med härligt ljusinsläpp.

- I området finns vackra promenadvägar runt hörnet samt sickla sjön där man kan bada under sommartid.

- Direkt närhet till alla bekvämligheter samt kommunikationer in till City med buss till Slussen, tvärbana och Sickla köpkvarter med alla bekvämligheter.