BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ölandsgatan 48, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 7329
  • 763
  • 3545
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en fantastisk sekelskifteslägenhet högt upp i huset i en skuldfri förening med låg avgift! Här möts ni av ett vackert ljusinsläpp från vackra fönster i två väderstreck. Högt i tak, fiskbensparkett, trägolv, fönster med djupa nischer och en otroligt trivsam planlösning är några exempel på vad som karaktäriserar denna bostad för att inte tala om den soliga balkongen. Från balkongen blickar ni ut över takåsar och har himlen som närmsta grannen.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Hallen leder dig in till lägenhetens samtliga rum. Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matbord och mycket mer! De stora och vackra fönsterpartierna släpper in ett vacker ljus i rummet. Köket är smart planerat med gott om förvaring. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin. Från köket nås den soliga balkongen där du kan inredda med balkongmöbler samt odlingar. Balkongen är belägen mot den lugna innergården och har vacker utsikt mot takåsarna. Letar du efter det perfekta sovrummet så har du hamnat helt rätt! Sovrummet vetter mot den lugna innergården och även här möts ni av stora fönsterpartier. Gott om plats för dubbelsäng, garderobsförvaring samt övrigt möblemang. Badrummet har en perfekt storlek och är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handfat samt förvaring. 

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Längtar efter att sitta på en balkong, ta en fördrink och njuta av solens strålar innan du går vidare till Nytorget så måste du besöka denna lägenhet! Du bor dessutom 2 minuter från tunnelbanan och Årstaviken. Inte nog med det optimala läget så bor du i en skuldfri förening med mycket god ekonomi och de största renoveringarna bakom sig!

Varmt välkomna på visning!