BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 10

  • 4 rum och kök
  • 90.5 kvm
  • Såld
  • 4279
  • 1044
  • 7187
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 4:a med stor balkong och underbart gavelläge med fri utsikt över grönska och skogsparti. Bostaden ligger verkligen med ostört läge och har stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och skogen som närmsta granne. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna i öppen social planlösning och de tre stora sovrummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns två välutrustat badrum med golvvärme, badkar och dusch. Förvaringen är den bästa med rymlig klädkammare och flertalet garderober. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata med underbar innergård och lekytor utanför porten. 

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Lägenheten disponeras enligt följande: 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder mycket bra förvaringsytor via en rymlig Elfa-inredd garderobsvägg med skjutdörrar.                    

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Vinkelkök med goda arbetsytor via smakfull granitskiva med ljus mosaik ovanför. Goda förvaringsmöjligheter bakom ekskåp. Köksutrustningen består av kyl/frys (2018), induktionshäll, diskmaskin (2022) samt inbyggd varmluftsugn och micro. Här finns matplats för det stora sällskapet intill generöst fönsterparti i gavel som medför underbar fri utsikt över skog och natur.

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong som ligger med perfekt läge och har härlig vy över skogen. Här kan man med fördel njuta av sommaren helt ostört. Balkongens storlek gör att den kan nyttjas med matbord eller loungedel. Välj själv hur du vill njuta av sommaren. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster i gavelläge som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 – Stort och rogivande med walk-in-closet
Stort sovrum i ostört läge mot naturen. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. I anslutning till rummet finns en rymlig och inredd walk-in-closet. Här ryms säsongens alla kläder.

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Rymligt rum med lugnt läge mot gården. Rummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng eller enkelsäng med både arbetshörna och extra garderober. 

Sovrum 3 –  Perfekt barn eller arbetsrum
Rummet passar perfekt som barnrum med plats för både säng och skrivbord. Som kontor är det ypperligt med lugnt och ostört läge mot gården. 

Badrum 1  
Smakfullt badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med ljusgrått klinker på golvet som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin (2022) och torktumlare (2022) med praktisk bänkskiva ovanför.  

Badrum 2
Ligger bekvämt i anslutning till hallen och sovrum 2-3. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, kommod och dusch med skjutbara glasdörrar. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.