BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Skinnarviksringen 20

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 6127
  • 867
  • 7816
Värdera din bostad

Beskrivning

Det är med rysning i kroppen jag nu har möjlighet att presentera denna extraordinära tvåa på Skinnarviksringen 20!  Lugnt belägen mitt i Södermalms blomstrande kvarter men ändå bara ett stenkast från Hornstull och Mariatorget ligger denna perfekta tvåa med mycket ljus och öppen spis som inte lämnar någonting åt slumpen. Här bor du med en magpirrande utsikt över Riddarfjärden samt en yteffektiv planlösning där varje kvadratmeter gör nytta! Skinnarviksringen är en oas och ett boende som många drömmer om, men där sällan några objekt finns till salu. Här trivs man alltför bra!

Varför inte starta dagen med att sätta sig med en varm kopp kaffe och lyssna till fågelkvitter från balkongens härliga vy, för att sedan ta dig in till stadens puls? 

Lägenheten är belägen på populära Skinnarviksringen med närhet till affärer och butiker vid Zinkensdamm och längs hela Hornsgatan. Här råder lugnet trots det mycket centrala läget. Gatan, som ligger uppe på höjden, störs ytterst lite av trafik och stadsbuller. Läget är centralt med goda kommunikationer och promenadavstånd till både Mariatorget och Hornstull. Gott om grönska och rekreation hittar ni vid Skinnarviksparken med nyanlagd lekpark för barnen och ett trevligt pop-up café under hela året. Högalidsparken och Tantolunden med sina omhuldade kolonilotter ligger nära och det är även enkelt att ta sig till både Långholmen och Reimersholme för bad och motionsrundor.

Restaurangutbudet i området är stort och bjuder hela tiden på nya gastronomiska upplevelser inom gångavstånd, liksom det populära bageriet Svedjan. Närmaste tunnelbana ligger knappt fem minuters gångväg bort vid Zinkensdamm. Närheten till Skinnarviksberget skapar fin naturnära känsla, och att ta en picknick i Skinnarviksparken med solnedgången och hela Stockholm som utsikt, saknar motstycke. Här har man även nära till promenadstråken kring Monteliusvägen och de kulturmärkta kvarteren uppe på Mariaberget med Ivar Lo's park som erbjuder en underbar utsikt över staden. För de motionssugna är en runda kring Årstaviken ett ypperligt alternativ med flera utegym och fina vyer.

 

Välkommen till Skinnarviksringen 20,
Denna juvel måste du uppleva på plats!