BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge - Nacka

Skarpövägen 17, vån 3/3

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 5265
  • 151
  • 1605
Värdera din bostad

Beskrivning

Totalrenoverad 2,5:a högst upp i huset med balkong i bästa västläge och med Orminges lägsta avgift!

Varmt välkomna till en av Orminges finaste 2,5:a En totalrenoverad lägenhet där man har ändrat planlösningen och renoverat allt ifrån kök, badrum, golv och väggar. Här är det bara att flytta in! En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum kombinerat med ett flertal fönster i flera väderstreck ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. 

Köket är ljust och modernt med alla faciliteter som behövs såsom häll, inbyggd diskmaskin, ugn, kyl/frys samt plats för större matbord. Vardagsrummet är stort, luftigt och här når du bostadens balkong som ligger i perfekt västerläge där du kan avnjuta solen från lunchtid tills dess att den går ner. Ett stort och mysigt sovrum med plats för större garderobsvägg längs ena kortsidan. Badrummet är renoverat och helkaklat med tvättmaskin, kommod, spegelskåp dusch med duschvägg samt WC. I lägenheten finns ett extra rum som går att nyttja som tex kontor, barnrum, walk in closet m.m. 

På Skarpövägen 17 bor man i ett perfekt och avskilt läge med såväl närhet till grönska som till Centrum. Med en kort promenad når du Orminge C med ett stort utbud av diverse butiker samt kommunikationer. Några steg från bostaden ligger busshållplatsen korset som tar dig till Slussen på ca 20 min. Även närhet till Myrsjöskolan, badplatser, Yasuragi samt med härlig grillplats på föreningens innergård nedanför bostaden. 

- Totalrenoverad 
- Högst upp i huset
- Balkong i bästa västläge
- Orminges lägsta avgift
- Smart planlösning
- Insynsskyddad
- Bra läge 

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Varmt välkomna på visning!