BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöqvarn

Saltsjöqvarns kaj 31, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 346
  • 5784
Värdera din bostad

Beskrivning

Exklusiv bostad med sjöutsikt och balkong med sol från 11 till solnedgång i byggnad anno 1889, ledig garageplats finns! 

Välkomna på visning till denna exklusiva och välplanerade bostad med magisk sjöutsikt belägen precis vid Saltsjöqvarns kaj i gamla kvarnen Saltsjöqvarn med Anno 1889. Under 2010 byggdes själva Saltsjöqvarn om till bostäder och till det fyrstjärniga hotellet Elite Marina Tower Hotel med populär restaurang, relaxavdelning och pool. (rabatt för boende i huset)

Lägenheten har mycket charm och präglas av stora, öppna ytor med ljusa ytskikt och högt i tak. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet, med en köksö med vinkyl. Det stora allrummet har många fina originaldetaljer som pelare, gamla beslag och välvda dubbeldörrar ut till den härliga balkongen, som verkligen är lägenhetens hjärta. Från den stora balkongen har du utsikt över Gamla stan, Skeppsholmen och Djurgården, där du kan sitta och njuta i solen till solnedgång medan båttrafiken passerar utanför.

Detta är verkligen ett sjöboende nära stan! Lägenheten har ett spatiöst sovrum med vacker utsikt mot Gamla Stan, med en naturlig placering för säng, plats för arbetsstation och väldigt gott om förvaring tack vare den stora garderoben. Sovrummet går att dela av till två. Bostaden har även ett väl tilltaget badrum med en exklusiv fondvägg i marmor, golvvärme och tvättstation. Detta är en välplanerad lägenhet som erbjuder ett boende utöver det vanliga som du inte vill missa. Till lägenheten hör även ett stort förråd på plan 3, två cykelförråd och barnvagnsförråd.

Här flyttar du till Stockholms närmsta skärgårdsläge men kan ändå promenera till Slussen, Medborgarplatsen och Södermalm på en snabb promenad. Med pendelbåten sjövägen 80 tar du dig snabbt med SL kort till Nybrokajen och Stockholms innerstad. Skulle inte allt detta vara nog så tar man bara båten över till Djurgården för en härlig promenad eller besök på Gröna Lund, Cirkus eller Skansen. Det är även vackra promenadområden längs vattnet ut till Nacka strand

Varmt välkommen på visning!