BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 126

  • 3 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här finner ni en mycket trivsam och optimalt planerad funkislägenhet med fönster i olika väderstreck, balkong i västläge och bevarat original. På den rymliga balkongen finns plats för bord och stolar och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden ligger med ett attraktivt hörnläge och härifrån har man fin utsikt mot lummig omgivning. Bostaden har flertalet bevarade attribut från byggåret som bland annat vackra glasdörrar och fönsterbänker i marmor. Lägenheten har genomgående behagliga färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge nära Årsta Torg och ett stenkast från Årstavikens badbrygga.

- Hiss
- Insynsskyddad
- Gavellägenhet
- Balkong i klockrent västläge
- Bra förvaring
- Mycket stabil förening
- Låg belåning per kvm
- Tvättstuga i källaren
- Två källarförråd
- Möjlig 3,5:a

Rumsbeskrivning
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Fint och lättmöblerat vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterytorna och accessen till lägenhetens balkong. I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Fräscht kök med mycket bra om förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av fullstor kyl och frys, mikro, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Matplatsen för sällskap om ca 4 personer ligger trevligt placerad vid kökets fönster. Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Från sovrummet nås rymlig klädkammare med praktiskt förvaringssystem. Utöver detta sovrum finns ytterligare ett mysigt sovrum, även detta med lugnt läge mot lummig omgivning. Här finns gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt möblemang. Bostaden erbjuder renoverat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, golvvärme och handfat. Utöver detta finns dessutom en separat wc.

Allmänt om Sköntorpsvägen
På sköntorpsvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaskogen och Årstaviken med ett par minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.