BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut - Johanneshov

Pastellvägen 12

  • 2 rum och kök
  • 47.5 kvm
  • Såld
  • 5914
  • 213
  • 7531
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen charmiga 2a med en fin layout som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Harmoni är ordet!

Toppskick! 

Här möts man av ett modernt kök och badrum, härliga trägolv och närhet till t-bana. Lägenheten har en mycket trivsam planlösning och de ljusa golven och väggarna skänker den verkligen ett behagligt lugn och charm. Hela lägenheten renoverad 2016, modernt och snyggt förstås. Ett påkostat badrum i absolut toppskick, ett mycket charmigt kök som varsamt renoverats och med generösa ytor för social samvaro och tillställningar samt moderna lösningar - perfekt för mästerkocken! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Modernt med härlig karaktär och charm!

- smakfullt renoverad
- närhet t-bana både Skärmarbrink & Blåsut
- trivsam gata samt område
- karaktär och modernt

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Generösa ytor och verkligen ett modernt kök för kocken. Ett kök var modernt och funktionaliteten verkligen går hand i hand - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys i fullhöjd, ugn, diskmaskin, spis, samt bra med arbetsytor och förvaring. 

RUM
Smart rum med plats soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet.Trägolv vilket det är genomgående. Målade väggar. 

SOVRUM
Ett utmärkt sovrum som får plats dubbelsäng om så önskas. Generös garderob vilken lämnas. Ljust målade väggar. Utgång till uteplatsen mot grönskande omgivningar. 

BADRUM
Snyggt renoverat badrum, modernt och elegant helt enkelt. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, värmegolv, handdukstork samt en dusch.

HALL
En välkomnande generös hall med goda avhängningsmöjligheter.