BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 12, 9tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 4585
  • 773
  • 2548
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna bostad andas snygg design, fina materialval och en optimal planlösning. Bostaden erbjuder inte bara stora och sociala ytor utan också en härlig balkong i bästa västläge med underbar utsikt över vattnet samt naturen och kommunikationer nära bostaden. Bostaden måste upplevas på plats! Snabbt tillträde möjligt!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder mycket goda avhängningsmöjligheter. Från hallen når man vardagsrummet som har en genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora och härliga balkongen som enkelt rymmer större sittgrupper, matgrupp och grillmöjligheter. Här man man njuta av solens bästa soltimmar och här har man även den fantastiska utsikten över vattnet! 

Köket är mycket fint med fina materialval. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Här finns det plats för matgrupp för större sällskap.

Bostadens sovrum är mycket rymligt och här får man enkelt plats med en dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Bra förvaring i form av garderober.

Bostadens badrum är stort och rymligt i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i skåp och arbetsyta.

Fantastiskt naturnära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och även nu äta på den trevliga restaurangen Bruket. Man kan dra på sig löparskorna och springa i trevliga löparspår vid Stockholmsberget som ligger bokstavligt talat ett stenkast från bostaden. Eller varför inte gå till ängen i området och spela lite brännboll. 

 

- Ljus och väldisponerad bostad som måste ses på plats!

- Fantastisk utsikt över vattnet

- Stor balkong i västläge som rymmer utegrupp och grillmöjligheter. Balkongen kan även glasas in.

- Naturen runt husknuten

- Förråd tillhör bostaden 

- Gångavstånd till gym, yoga, sushi, bageri, skola/dagis, bussar, badplatser, löparspår

- Snabbt tillträde möjligt.