BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby slott - Älvsjö

Vibyholmsvägen 27 2tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 2741
  • 377
  • 3172
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfullt inredda och renoverade lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Mycket välplanerad med badrum och även gästtoalett. Två ingångar så möjlighet till uthyrning finns. Bara att flytta in och njuta i charmiga Örby slott.  

Här möts man av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett utmärkt renoverat badrum och även ett kök i toppskick - verkligen en bostad i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt! 

- renoverat fint skick
- uthyrningsmöjligheter
- två toaletter, badrum & gäst-wc
- välplanerad
- stabil förening

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Fönster i två väderstreck i gavel, solens strålar kommer fint in i rummet och skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Utgång till balkong. Ekparkett på golvet. Tapetserade väggar. 

BADRUM
Snyggt renoverat och stambytt badrum med helkaklade väggar och golv. Påkostad och utmärkt inredning - modernt och fint helt enkelt! Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt dusch. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning. Yteffektivt var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken kan verkligen briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin (2018), ugn, micro, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2 
Två rofyllda sovrum utan insyn. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns inbyggd liten klädkammare i det ena.  

HALL & GÄST-WC
Välkomnande generös hall var det finns bra med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring. Stambytt gäst-wc. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör två bra källarförråd samt en matkällare.