BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Tranebergsplan 8B

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 8472
  • 316
  • 4456
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen erbjuds möjligheten att skaffa din egen studiolägenhet! Centralt i Traneberg endast ett stenkast från tunnelbanan hittar du denna rymliga lägenhet med det lilla extra. Lägenheten klassas som en tvåa, men har med sin unika planlösning en större känsla med gott om förvaring, öppna ytor och ett bonusrum som kan användas som kontor, studio eller ett enormt förråd.

Hallen har en platsbyggd garderob med gott om utrymme. Från hallen tar du dig till lägenhetens bonusrum som ligger avskilt och ostört från de sociala ytorna.

Köket är öppet och rymmer en matplats för 6 personer, perfekt för bjudningar eller brädspelskvällar. Köket är utrustat med allt du behöver. Kyl/frys, spis med glashäll, ugn samt diskmaskin.

Ett par steg upp ligger vardagsrummet som är avskärmat med glassektioner och stenbeklädda pelare. Rummet har en otrolig mysfaktor och två olika sektioner som kan nyttjas som två egna rum med förslagsvis en TV-hörna och en läshörna. Höga fönster ger ett generöst ljusinsläpp.

Avskilt från de sociala ytorna ligger badrummet som är ovanligt stort för området. Helkaklat och fräscht med dusch, vattenklosett och handfat med kommod. Golvet är uppvärmt med golvvärme och som kronan på verket finns här badkar. För den som föredrar en lösning med tvättmaskin så är det förberett för enkel installation.

Separat ligger sovrummet som är naturligt svalt och rymmer en dubbelsäng samt förvaringsmöbler.

- Charmig studiolägenhet med NYC-känsla
- Nybyggd 2014
- Ett stenkast från Alviks torg
- Lägenhet i olika nivåer med mysiga vrår och rum
- Stort badrum
- Öppen och ljus lägenhet med smart planlösning

Brf Snasahögarna 3 är en mycket trevlig förening med 13 lägenheter. Välskött ekonomi och väl underhållen fastighet där allt totalrenoverades 2014. Föreningen förfogar över tvättstuga, parkeringsplatser samt förråd till alla lägenheter.

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med en välrustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.