BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kebnekaisevägen 6

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.650.000 kr / Såld
  • 3046
  • 86
  • 6578
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna väldisponerade tvåa i charmiga Traneberg, ett trivsamt boende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Välplanerad lägenhet med ett mycket funktionellt sovrum, rymligt kök och badrum samt vardagsrum.
Generöst tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för såväl soffgrupp som matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med en härlig morgon- och förmiddagssol och grillmöjligheter. Vidare finns ett fräscht köket i modern tappning med diskmaskin. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med kombinerad ugn/mikro och fläkt och diskmaskin. 
Fräscht helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod samt möjlighet till tvättmaskin. Dessutom finns golvvärme, vars uppvärmning inkluderas i avgiften. Sovrummet ligger enskilt med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Vidare finns även en hall med platsbyggd förvaring i generös utformning. I övrigt så finns möjlighet till varmgarage i närheten.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som härliga fönsternischer högt i tak och charmiga fönsterbrädor i marmor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta i området där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Nipfjället 7 är en välskött förening med 20 lägenheter. Mycket välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, två trevliga uteplatser med möbler samt förråd till alla lägenheter. Cykelförråd finns med ingång på baksidan av fastigheten.

- Underbar balkong i ostört läge med trevlig förmiddagssol
- Välskött förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Dubbla förråd
- Nyrenoverat kök och nya ytskikt
- Fiber kommer inom kort
- Golvvärme inkluderat i avgiften

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.