BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Bergsunds strand 9, 6 tr

  • 1 rum och kök
  • 26.5 kvm
  • 2.850.000 kr / Såld
  • 2730
  • 392
  • 10701
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smakfullt renoverad och perfekt planerad etta som ligger vid fina promenadstråk längs Bergsunds strand och i direkt närhet till Hornstulls puls! Här får ni gott om välbevarade tidsenliga detaljer från byggnadsåret med en moderniserad touch då både kök och badrum renoverats smakfullt de senaste åren. Här bor ni högt upp i huset (våning 6 av 7) med utsikt över grönska och takåsar. Stabil förening med låga avgifter, låg belåningsgrad om endast 2 700 kr / kvm.

Boendet karakteriseras av fina detaljer såsom fiskbensparkett och en generös takhöjd om ca 2.70. Kliv in i en välkomnande hall där du möts du av en praktisk säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter i platsbyggd garderobslösning med skjutdörrar. Vidare in i vardagsrummet finner du ett luftigt rum där ni enkelt kan möblera med både soffgrupp, matbord och säng. Vackra fönsterpartier som ger ett otroligt fint ljusinsläpp till hela lägenheten. Köket är smakfullt renoverat med gott om förvaring bakom ljusa köksluckor. Här finner ni all maskinell utrustning så som spis, diskmaskin, integrerad micro, ugn och kyl med frysfack. Köket har ett fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp.

Tack vare att lägenhetens läge högt upp på 6e våningen ser ni himlen, grönska och takåsar och får skön förmiddagssol fram tills lunch. Badrummet är även det lyxigt renoverat med exklusiva materialval som carraramarmor och utrustat med takdusch, vikbara duschväggar, wc, handfat och infälld spegel med fin belysning. Plats för förvaring eller utrymme för en mindre tvättmaskin (ej förberett). Till lägenheten hör även ett vindsförråd och tvättstuga är beläget på entréplan.

Föreningen är stabil med en kvarvarande hyresrätt som dold tillgång, en stabil kassa och väldigt en låg belåningsgrad om endast 2 300 kr / kvm vilket gör att avgiften kan hållas fortsatt låg. För er som uppskattar ett lugnt läge invid vattnet med lummig grönska och fina promenadstråk direkt utanför porten så kan detta inte bli bättre. Samtidigt får ni direkt närhet till all service och bra kommunikationer. Här möts charmigt 40-tal och modernt renoverat på absolut bästa tänkbara sätt!