BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge/ Västra Balingsnäs

Hällmarkshöjden 6

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 5491
  • 186
  • 7549
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern funkis när den är som bäst - Missa inte chansen!

Välkomna till detta stilfulla BR-hus som har både solcellspaneler och miljöcertifiering silver. Läget är enastående i mysig villaidyll med närhet till både förskola och skola. Här erbjuds ett modernt boende perfekt för hela familjen.

Bostaden är uppdelad på två våningsplan, med en total boyta om ca. 120 kvm, och har en genomtänkt planlösning med en känsla av ljus och rymd. Husets väldisponerade ytor bjuder på tre väl tilltagna sovrum samt ett sällskapsrum på övervåningen. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök i modern stil. Fullt maskinellt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd. Den centrala samlingspunkten är det härliga och luftiga vardagsrummet/ matrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora spröjsade fönsterpartier. Här finns gott om plats för både stort matsalsbord för middagsgäster samt soffgrupp där hela familjen får plats. Från vardagsrummet når ni husets baksida som erbjuder en del av altanen som sträcker sig runt huset samt en plan och mycket lättskött gräsmatta där barnen kan springa fritt. Tomtens läge och omgivande thujor gör den insynsskyddad och skapar en privat atmosfär. På framsidan sträcker sig den större delen av altanen där plats finns för både bord och stolar samt en naturlig plats för stor loungedel. Här kan du njuta av kvällssolens strålar med utsikt mot lummig skogsdunge. 

Huset erbjuder två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar. Båda har ett vädringsfönster och golvvärme som värmer under bara fötter. Hallen är rymlig med plats för förvaringsmöbel samt upphägning av ytterkläder. I anslutning till hallen ligger den praktiska tvättstugan med tvättmöjligheter, arbetsbänk samt plats för upphängning och extra förvaring. Mycket praktiskt med groventré. Huset kännetecknas även av att ha gott om förvaringsmöjligheter i garderober samt förrådsutrymme under trapp. I anslutning till carporten finns ett rymligt förråd om ca. 7 kvm. 

Bostaden är belägen med närhet till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Närmsta busshållsplats ligger med cirka 5 minuters promenad från huset. Från Huddinge centrum finns goda kommunikationer i form av pendeltåg (12 min till Stockholm Södra samt 15 min till Stockholm Central) och ett flertal busslinjer. Det finns flera förskolor, skolor och gymnasium att välja på i närområdet.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket fint hus att trivas i.

Varmt välkomna på visning!

- Klockrent funkishus på familjevänlig adress
- Lättskött tomt med optimalt läge
- Brf äger marken
- Låg driftkostnad tack vare solceller på taket
- Altan på både fram och baksida 
- Insynsskyddat med utsikt mot skogsdunge
- Tre väl tilltagna sovrum samt sällskapsrum
- Två badrum samt rymlig tvättstuga med groventé
- Stort familjekök med goda arbetsytor och rymlig matplats
- Goda förvaringsutrymmen
- Närhet till flera förskolor samt populära Balingsnässkolan F-F9
- Ett stenkast till områdets förskola, Sagoskogen
- Familjärt närområde med gott om lekplatser, parker och badplatser
- Carport med plats för två bilar
- Goda förvaringsmöjligheter i förråd
- Expansivt närområde
- Huddinge C ca. 20 min promenadavstånd eller som snabbast 3 minuter med buss.
- Utmärkta kommunikationer med Huddinge pendeltågsstation och bussar